Αγιασμός και κοπή πίτας για τον ΛΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο Αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τον Σύλλογό μας στην Παλαμαϊκή Σχολή παρουσία των μικρών αθλητών μας και των γονέων τους.

Όπως τονίστηκε και από τη Διοίκηση ο Σύλλογος έκλεισε πλέον τα 5 χρόνια λειτουργίας του και το γεγονός ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να έχει τρία ενεργά αθλήματα ( Μπάσκετ, Βόλλευ, Στίβος, σύντομα και τέννις ) με 180 και πλέον ενεργούς αθλητές, αποδεικνύει έμπρακτα τη θέληση αλλά και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ έχει μετατραπεί σε μία μήτρα εκκόλαψης αθλητικών ταλέντων και όλα δείχνουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος, θα είναι ενεργός σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων των αντίστοιχων αθλημάτων, με επάνδρωση όλων των τμημάτων του. Η υπεύθυνη και εξειδικευμένη διδασκαλία εκμάθησης που παρέχεται από το καταρτισμένο προπονητικό προσωπικό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας Μπάσκετ τους περίμενε.. μία ευχάριστη έκπληξη, αφού τους ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση διεξαγωγής φιλικών αγώνων με την αντίστοιχη Ακαδημία του ιστορικού Συλλόγου Άρη Θεσσαλονίκης, σε προγραμματισμένο ταξίδι που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Να ευχηθούμε στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών, στους γονείς τους, στους προπονητές του Συλλόγου  και στους αθλητές/αθλήτριες των ενεργών αγωνιστικών τμημάτων να έχουν μία καλή, αθλητική, υγιή αγωνιστική χρονιά, με ευόδωση των στόχων του Συλλόγου, κορωνίδα των οποίων αποτελεί το « ευ αγωνίζεσθαι ».

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr