Στον Άρη Θεσσαλονίκης η Ακαδημία του ΛΕΩΝ (Φωτο)

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της ακαδημίας του ΛΕΩΝ στη Θεσσαλονίκη και στον ιστορικό Σύλλογο του Άρη Θεσσαλονίκης αφήνοντας σε μικρούς και μεγάλους σπουδαίες αναμνήσεις.

Το διήμερο ταξίδι στην εντυπωσιακή Θεσσαλονίκη περιλάμβανε την πρώτη μέρα ξενάγηση στο Μουσείο του Άρη ενώ την επομένη, την Κυριακή, έλαβαν χώρα οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων των δύο ακαδημιών στο ιστορικό και ανακαινισμένο γήπεδο του « Nick Galis Hall » το οποίο προκαλεί δέος ιδιαίτερα όταν αναλογιστείς ότι σε αυτό έχουν αγωνιστεί όλα τα ιερά «τέρατα» του Ελληνικού Μπάσκετ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι μικροί Λέοντες ιδιαίτερα το τμήμα γεννηθέντων του 2007 εντυπωσίασε με την εμφάνισή του ενώ και οι γεννηθέντες του 2006 δεν υστέρησαν σε απόδοση και πάθος. Φυσικά οι προπονητές και των δύο Συλλόγων χειρίστηκαν άψογα τις αναμετρήσεις και έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν.

Στο τέλος των φιλικών αγώνων δεν έλειψαν και οι ανάλογες φωτογραφίες και με ένα τεράστιο παίκτη του ελληνικού μπάσκετ της δεκαετίας ΄70-‘80 τον κ. Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος και τις δύο μέρες μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε Θερμά  τη Διοίκηση του Άρη, τους προπονητές της Ακαδημίας και τον κ. Παπαγεωργίου για την άψογη φιλοξενία και την διοργάνωση των άρτιων φιλικών αναμετρήσεων των ακαδημιών μας.

 Ήταν μεγάλη τιμή για το Σύλλογό μας να βιώσει τέτοια εμπειρία. 

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr