Νίκησε άγχος και Πευκοχώρι στην πρεμιέρα ο Χαρίλαος Τρικούπης

Νίκη με σκορ 64-57 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί της Ευρώπης Πευκοχωρίου την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Αγχωτικό και νευρικό ξεκίνημα από την ομάδα του Μεσολογγίου, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ευστοχία των φιλοξενούμενων βρέθηκαν από νωρίς στο κυνήγι του σκορ.

Δεν έφτανε το κακό ξεκίνημα για τον Χαρίλαο Τρικούπη στα μισά του δευτέρου δεκάλεπτου ο Περρωτής θα χρεωθεί πολύ γρήγορα με 3 φάουλ με τον κόουτς Δημητριάδη να τον τραβάει στον πάγκο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με το ημίχρονο να βρίσκει την ομάδα του Πευκοχωρίου μπροστά με διάφορα 6 πόντων 33-39.

Το τρίτο δεκάλεπτο η καλή άμυνα των γηπεδούχων και η πίεση σε όλο το γήπεδο θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ο Τρικούπης να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ 47-46 το οποίο θα είναι και το σκορ δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Μεσολογγίου με την βοήθεια του κόσμου, που για ακόμα μια φορά όποτε χρειάστηκε έδωσε την ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη θα διατηρήσει το προβάδισμα αυξάνοντας το κιόλας και θα φτάσει σε μια δίκαιη νίκη με 64-57.

Πρώτο ''βιολί'' για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ο Ντόβας με 18 πόντους  και (4) τρίποντα , με άξιους συμπαραστάτες τους Μουράτογλου με 16 πόντους και (2) τριποντά, Πολίτη 13 πόντους (2) τρίποντα και Σταυρόπουλο 10 πόντους.

Για το Πευκοχώρι ο αρχηγός της ομάδας Κιγμέτογλου ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων 12.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου - Καρπάνος

Δεκάλεπτα: 14-22, 33-39, 47-46, 64-57

Χαρίλαος Τρικούπης (Δημητριάδης): Βουρνάς 3, Ντόβας 18(4), Ξηρός, Μουράτογλου 16(2), Σταυρόπουλος 10, Περρωτής, Καραγκιολίδης 4, Αδαμόπουλος, Πολίτης 13(2).

Ευρώπη Πευκοχωρίου (Πλατής): Αμπατζίδης, Τσιμπής 5(1), Τζουβάρας 9(1), Μαυρίδης 8, Καραμπέκης 9(1), Μυλωνίδης 4, Κιγμέτογλου 12, Θεοδωρίδης 5, Δανάκης 5.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr