Ψυχωμένο διπλό για την under21 του Χαρίλαου Τρικούπη

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διήρκησε πάνω από 2,5 ώρες και τελείωσε πριν από λίγο η under21 ομάδα μας επικράτησε του Φίμπα Πήγασου με 71-75 και έκανε έτσι το 2/2 στον Α' όμιλο της Β´ Εσκαβδε Ανδρών.

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών (Δ.Τριπολίδης, Τσαπατώρης, Τζάνος και Τσαμαδιάς) η ομάδα μας ανταπεξήλθε και κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο και κρίσιμο για τη συνέχεια διπλό.

Στα του αγώνα άσχημο ξεκίνημα για τους νεαρούς αθλητές μας οι οποίοι δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 18-10.
Η ομάδα μας προσπάθησε να ισορροπήσει τη κατάσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά και πάλι τα αμυντικά κενά μας ήταν πολλά με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 43-35.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο χρονομέτρης του αγώνα Ρηγογιάννης Δημήτρης επιτέθηκε στο πάγκο της ομάδας μας με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι και αφού το γήπεδο εκκενώθηκε λόγω αντεγκλήσεων της κερκίδας με παίχτες της γηπεδούχου ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά η εικόνα της ομάδας μας άρχισε να βελτιώνεται με αποτέλεσμα λίγο πριν τη συμπλήρωση 30' αγώνα η ομάδα μας να περάσει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά με 46-49 για να τελείωσει τελικά η τρίτη περίοδος ισσόπαλη με 54-54. Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι παίχτες μας με καθαρό μυαλό κατάφεραν να γυρίσουν ολοκληρωτικά τη πλάστιγγα υπέρ μας παίρνοντα διαφορά ακόμη και 8 πόντων (60-68) με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με το υπέρ μας 71-75.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοχωρίου (4/11).

Φίμπα Πήγασος-Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21 71-75

Διαιτητές: Διαμάντης - Καλομοίρης

Φίμπα Πήγασος: (Γιαρτζάς) Λιάκος 2, Χαντζής 10, Τσιαμάκης 5(1), Καρακουλάκης, Γεωργάς 2, Στραβοδήμος 16(1), Στεφανάτος 18, Λύγδας 2, Χαιδής 8, Κατερινόπουλος 8.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21: (Κακατσίδης - Κλάδης) Κιρκινέζος, Βαλεράς, Παπαζήσης 20(4), Σακκαρέλης 5(1), Γυφτάκης 12, Σερμεντζέλης 8, Τριπολίδης.Γ 13, Κιτσάκης, Λειβαδάς 9, Καραβασίλης, Ελευθερίου 8.

Πηγή: facebook Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr