Τρίτωσε το ''καλό''για τον Χαρίλαο Τρικούπη που πάτησε κορυφή

Τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επιβλήθηκε εντός έδρας με 72-64 του Γ.Σ Τιτάνες Παλαμά.

Μουδιασμένο το πρώτο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενουμένους να  παίρνουν μια μικρή διαφορά 3 πόντων. Άμεση αντίδραση της ομάδας του Τρικούπη που θα πάρει κεφάλι στο σκορ και θα πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 37-30.

Οι Μεσολογγίτες στο τρίτο δεκάλεπτο θα χτίσουν διψήφια διαφορά πόντων, και παρά την αντεπίθεση που θα κάνει στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου η ομάδα του Παλαμά εκμεταλλευόμενη την έλλειψη καθαρού μυαλού και των πολλών άστοχων προσπαθειών κάτω από το καλάθι, θα πάρει την νίκη που θα την φέρει να ισοβαθμεί μαζί με τον Ίκαρο Σερρών στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς.

Για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη πρώτος σκόρερ ήταν ο Πολίτης με 23 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σταυρόπουλος με 16 και Περρωτής με 11, ενώ για την ομάδα του Χάρη Φόρου ο Μανδαλάκης σημείωσε 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μηλιώτης με 15 και Γεωργαντζάς με 12.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης  στις 29 Οκτωβρίου στην Καβάλα όπου θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο στην Α2΄ Εθνική κατηγορία.

Κατάμεστο για μια ακόμα αγωνιστική το κλειστό γυμναστήριο της πόλης από τους φιλάθλους της ομάδας του Μεσολογγίου.

Δεκάλεπτα: 13 - 16, 37 - 30, 55 - 45, 72 - 64.

Διαιτητές: Κρεσταινίτης  - Λογοθέτης.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Γιάννης Δημητριάδης): Γυφτάκης 2, Βουρνάς 5, Ντόβας, Ξηρός, Μουράτογλου 2, Σταυρόπουλος 16(1), Περρωτής 11, Καραγκιολίδης 8, Αδαμόπουλος 5, Πολίτης 23(5).

Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χάρης Φόρος): Κουσιάντζας 2, Μπιζιώτης, Τσούμας, Γεωργαντζάς 12(1), Κατσαδούρος, Μηλιώνης 15(3), Τζιμούρτος, Αντωνίου, Μακρής 3(1), Μούμογλου 6, Μανδαλάκης 20(2), Αποστολάκης 6.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr