Να επιστρέψει στις νίκες θέλει αύριο κόντρα στην Ξάνθη ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με χαλαρή πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης (5/11 17:00).

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με το κόουτς Δημητριάδη να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του. Μετά την πρώτη ήττα της ομάδας μας την προηγούμενη αγωνιστική στη Καβάλα, άπαντες στην ομάδα δούλεψαν σκληρά αυτή την εβδομάδα ώστε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει μέχρι στιγμής το ίδιο ρεκόρ με την ομάδα μας (3 νίκες-1 ήττα).

Κάλεσμα από διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίχτες στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας να γεμίσει το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη 4η φετινή νίκη και να κρατήσει την έδρα της αήττητη.

Διαιτητές του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκαν οι κύριοι Δημόπουλος και Καρακάσης με κομισάριο το κύριο Θεοδοσόπουλο.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Youtube έκανε αυτή την εβδομάδα ο σέντερ μας Μάκης Αδαμόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr