Τρία στα τρία για την under21 του Χ.Τρικούπη με επιβλητική νίκη επί της Άρτας

Σαρωτική η under21 ομάδα του Συλλόγου μας σήμερα το απόγευμα (4/11) επικράτησε με άνεση του Γ.Σ.Άρτας  «Άνω Πόλη» με 99-68 για τον Α' Όμιλο της Β´ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών και έκανε έτσι τρεις τις νίκες της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Παρά τις απουσίες των Τσαπατώρη, Γυφτάκη και Τζάνου οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας. Με μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα και βρίσκοντας λύσεις τόσο κόντρα στην άμυνα ζώνης, όσο και στη προσωπική η ομάδα μας πήρε από την αρχή το προβάδισμα και συνεχώς το αύξανε.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές που δουλεύουν σκληρά καθημερινά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αποδίδουν ωραίο θέαμα και υψηλά σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Γ.Ο. Αμφιλοχίας (11/11 18:00).

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21-Γ.Σ.Άρτας  «Άνω Πόλη» 99-68

Διαιτητές: Ασημακάκη - Σταθόπουλος Λ.

Δεκ:22-15 24-09 23-23 30-21

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21:(Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος, Βαλεράς 6, Τσαμαδιάς 6, Παπαζήσης 10(1), Σακκαρέλης, Κιτσάκης, Σερμεντζέλης 7(1), Τριπολίδης Γ. 24(4), Τριπολίδης Δ. 20(2), Λειβαδάς 5(1), Καραβασίλης 4, Ελευθερίου 17.

Γ.Σ.Άρτας «Άνω Πόλη»: (Πρέντζας) Μερκοβίτης 4, Αποστολάκης 9(3), Σιάτης, Νούτσος 16(1), Κουλτούκης 8, Ζιώγος 5, Παππάς, Κοντός 14, Αναγνώστου 9, Μητρογιάννης 3.

Πηγή: facebook Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr