Κατάθεση ψυχής και νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί της Ξάνθης

Σπουδαία νίκη για τον Χαρίλαος Τρικούπη το απόγευμα της Κυριακής επί της Ασπίς Ξάνθης με 70-65 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Μουδιασμένο ξεκίνημα για του γηπεδούχους που σε συνδυασμό με την ευστοχία των φιλοξενούμενων θα αναγκάσει την ομάδα του Μεσολογγίου να κυνηγά από νωρίς στο σκορ. Η ομάδα της Ξανθής θα έχει το προβάδισμα και στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, με την διαφορά κάποια στιγμή να φτάνει και τους 10 πόντους.

Στο τέταρτο δεκαλεπτο ο Χαρίλαος Τρικούπης θα κάνει την αντεπίθεση του και χάρη στην πολύ καλή άμυνα, τα δυο κομβικής σημασίας σουτ τριών πόντων από Βουρνά και Πολίτη στα τελευταία 4΄ λεπτα του παιχνιδιού και με επιμέρους σκορ 17-7 θα φτάσει σε μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντίπαλου που δικαιωματικά μετράει στις πρώτες 5 αγωνιστικές 3 νίκες.

Για τους γηπεδούχους 15 πόντους σημείωσε ο Περρωτής, 14 πόντους ο Σταυρόπουλος και 13 πόντους ο Μουράτογλου.

Για τους φιλοξενούμενους 18 πόντους είχε ο Κουτσογιάννης, ενώ τον ακολούθησαν με 11 πόντους ο Παπαδάκης και 10 πόντους Αμουτζιάς.

Συγκλονιστικός για ακόμα μια φορά όσες φορές και να το γράψουμε ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό του Μεσολογγίου για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη.  

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μεσολογγίου θα "ταξιδέψει" για το γειτονικό Αγρίνιο όπου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου σε ένα Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες. 

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθησει βίντεο με τα τελευταία συγκλονιστικά λεπτά του αγώνα που έκριναν και τον νικητή, καθώς και φωτορεπορτάζ.

Διαιτητές: Δημόπουλος-  Καρακάσης

Δεκ:17-23 20-18 16-17 17-07

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Δημητριάδης) Γυφτάκης 2, Βουρνάς 3(1), Ντόβας 6, Ξηρός, Μουράτογλου 13(1), Σταυρόπουλος 14, Περρωτής 15, Καραγκιολίδης 2, Αδαμόπουλος 6, Πολίτης 9(1).

ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης: (Ιωαννίδης) Αμουτζιάς 10(1), Παπαδάκης 11(3), Γρούδος 6, Τσιώγκας 3(1), Σαββίδης 3(1), Κλωνάρας 2, Άνθης, Κουτσογιάννης 18(2), Γκέλιος 9, Απιδόπουλος 1, Μασμανίδης 2.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr