Με προβλήματα αλλά και πίστη στο Αγρίνιο για το γειτονικό ντέρμπι ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με χαλαρή προπόνηση η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Η εβδομάδα κύλησε με προβλήματα για το κόουτς Δημητριάδη και τους συνεργάτες του καθώς Ντόβας, Μουράτογλου και Καραγκιολίδης δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα λόγω προβλημάτων τραυματισμού, παρόλα αυτά και οι τρεις θα «σφίξουν τα δόντια» και θα αγωνιστούν κανονικά στο αυριανό ντέρμπι.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας μας βρίσκεται στα ύψη μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να συνεχιστούν και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Α.Ο.Α. Πρόκειται βέβαια για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες αλλά άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το «διπλό».

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Ζακεστίδης και Μηλαπίδης από το σύνδεσμο Αθηνών.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube έκανε αυτή την εβδομάδα ο αρχηγός μας Ντίνος Σταυρόπουλος.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr