Ασταμάτητοι οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη

Την αήττητη πορεία της συνέχισε η under21 ομάδα μας καθώς επικράτησε με το ευρύ 83-45 του Γ.Ο.Αμφιλοχίας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β´ΕΣΚΑΒΔΕ ανδρών. Με αυτή τη νίκη οι νεαροί μας αθλητές έκαναν το 4χ4 στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζουν τη πορεία τους προς το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α'ΕΣΚΑΒΔΕ.

Μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα μας να ξεκινάει δυνατά το παιχνίδι (11-0) αλλά στη συνέχεια να παρασέρνεται από το ρυθμό των αντιπάλων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.

Η εικόνα της ομάδας μας άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο με τα παιδιά να μπαίνουν απόλυτα συγκεντρωμένα στο παρκέ και βγάζοντας πολύ ενέργεια έτρεξαν σερί 30-08 στη τρίτη περίοδο εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 31 πόντους (61-30) κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Με το ίδιο πάθος και θέληση συνέχισαν και στη τέταρτη περίοδο με αποτέλεσμα το τελικό 83-45 να μοιάζει απόλυτα δίκαιο και φυσιολογικό.
Για ακόμη μια αγωνιστική έπαιξαν και οι 12 αθλητές που είχαν στη διάθεση τους οι προπονητές της ομάδας μας και σκόραραν οι 11.

Στα αξιοσημείωτα επίσης του παιχνιδιού η επανεμφάνιση του αρχηγού μας Χρήστου Τσαπατώρη μετά από 2 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Βέβαια για ακόμη μια αγωνιστική δεν αγωνιστήκαμε πλήρης καθώς το νέο θύμα της κακοδαιμονίας των τραυματισμών ακούει στο όνομα Νίκος Κιρκινέζος.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Αχιλέα Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Διαιτητές: Σταθόπουλος.Λ – Χριστογιάννης

Δεκ:20-11 11-11 30-08 22-15

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21: (Κακατσίδης - Κλάδης) Γυφτάκης 13, Βαλεράς 2, Τσαμαδιάς 2, Παπαζήσης 10(2), Σακκαρέλης 3, Λειβαδάς 11, Σερμεντζέλης 8(1), Τριπολίδης.Γ 7, Τριπολίδης.Δ 19(1), Τσαπατώρης, Καραβασίλης 2, Ελευθερίου 5.

Γ.Ο.Αμφιλοχίας: (Σταμούλης) Παλούκης 2, Νίκας 4, Παπανίκος 1, Τσουμάνης, Βλάχος 18, Σταμούλης 12(2), Μπότσαρης 1, Μπουσμπουρέλης 5, Τηγάνης 2.

Πηγή: facebook Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr