Υπέταξε και τους ''Μαχητές'' ο Χαρίλαος Τρικούπης

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων  - Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης 62-67

Νίκη εκτός έδρας με σκορ 67-62 που την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη επί των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων.

Έβδομο ροζ φύλλο αγώνα για τους Μεσολογγίτες και τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.  

Καταπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη σε άμυνα και επίθεση, που θα έχει σαν αποτέλεσμα το χτίσιμο μιας σημαντικής διαφοράς 14 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με σκορ (9-23).

Πίεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου από την αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου για τους γηπεδούχους που θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της διαφοράς σε μονοψήφιο αριθμό με σκορ ημιχρόνου (27-35).

Με 5 αναπάντητους πόντους των γηπεδούχων θα ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο με το σκορ να γίνεται 33-35 και το παιχνίδι να ξεκινάει στην ουσία από την αρχή. Καθαρό μυαλό και μεγάλα σουτ από τους παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη θα καταφέρουν εκ νέου να χτίσουν διάφορα η οποία στο τέλος του δεκαλέπτου θα είναι στους 10 πόντους για τους Μεσολογγίτες (47-57).

Στο ξεκίνημα του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου η διαφορά θα φτάσει και στους +14 για τον Χαρίλαο Τρικούπη (47-61). Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι με σφιχτή άμυνα και βρίσκοντας μεγάλα σουτ στην επίθεση θα ροκανίσουν τη διαφορά και θα καταφέρουν 1:43 το τέλος να μειώσουν στο καλάθι (60-62).

Κερδισμένο φάουλ στην επίθεση για τον Χαρίλαο Τρικούπη και δυο βολές με τον Περρωτή να ευστοχεί στη μια από τις δυο και να κάνει το (60-63), άστοχο σουτ τριών πόντων από τους γηπεδούχους και δυο πόντους από τον Καραγκιολίδη μετά από ωραία συνεργασία του με τον Σταυρόπουλο και (60-65) ένα λεπτό πριν την λήξη.

Δυο εύστοχες βολές για τους γηπεδούχους και δυο άστοχες για τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον Καραγκιολιδη θα φέρουν το σκορ στο (62-65). Άστοχο σουτ τριών πόντων των γηπεδούχων και μια λάθος πάσα θα φέρουν τη μπάλα στην πλευρά τους Χαρίλαου Τρικούπη, στην επαναφορά ο Πολίτης θα κερδίσει δυο βολές ευστοχώντας και στις δυο διαμορφώνοντας το τελικό 62-67.

Για τους γηπεδούχους οι, Χατζημιχαηλίδης με 17 πόντους , Στόλης 14, Βογιατζής 12 και Δήμας 11, ήταν αυτοί που κράτησαν μέχρι το φινάλε μέσα στο παιχνίδι τους Μαχητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχε πολυφωνία στην επίθεση οι, Πολίτης με 19 πόντους και Καραγκιολίδης με 12 ήταν αυτοί που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Την επομένη αγωνιστική ο Χαρίλαος Τρικούπης στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Διαιτητές: Ντούρας-Μπακάλης

Δεκ: 09-23, 18-12, 20-22, 15-10.

Α.Σ.Μαχητές Πειραματικού Πεύκων: (Γεροφώτης) Βογιατζής 12(2), Καραγιαννίδης, Αρνίδης, Δήμας 11(1), Παπαδόπουλος 2, Χατζημιχαηλίδης 17(5), Στόλης 14, Κωνσταντινίδης, Μπάκος 3(1), Βαγιάτης 3(1), Βελισσαρίου.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Δημητριάδης) Γυφτάκης 1, Βουρνάς 2, Ντόβας 5(1), Ξηρός 5(1), Σταυρόπουλος 7(2), Περρωτής 9, Τριπολίδης.Δ, Καραγκιολίδης 12(1), Αδαμόπουλος 7, Πολίτης 19(2).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr