Τρένο οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη, πέρασαν και από το Αγρίνιο

Με νίκη συνέχισε την (αήττητη) πορεία της η under 21 ομάδα μας καθώς σήμερα το μεσημέρι επικράτησε της Γ.Ε.Α u21 με σκορ 55-75 στο κλειστό ΔΑΚ Αγρινίου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β´Εσκαβδε ανδρών. Έτσι η ομάδα μας για ακόμη μια αγωνιστική παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας όντας η μοναδική αήττητη ομάδα.
Στα του παιχνιδιού δυναμικό ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πήρε διψήφια διαφορά (5-18), με τη πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το υπέρ μας 09-18.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του παιχνιδιού θα πέσει με τους παίχτες μας να εγκλωβίζονται από τη καλή άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα μετά από 20’ αγώνα το σκορ να είναι στο 25-31 υπέρ της ομάδας μας.

Το δεύτερο ημίχρονο για ακόμη ένα παιχνίδι άνηκε στην ομάδα μας. Με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και με ωραίες συνεργασίες στην επίθεση οι νεαροί αθλητές μας θα βρουν την ευκαιρία να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά. Με διαδοχικά τρίποντα των γηπεδούχων η διαφορά θα πέσει σε μονοψήφια διαφορά (42-51) μετά από 30’ παιχνιδιού.

Η τέταρτη περίοδος άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας η οποία με σερί 13-24 θα εκτοξεύσει τη διαφορά στους 20 πόντους με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το υπέρ μας 55-75.

Δίκαιη νίκη για τους μικρούς μας αθλητές καθώς ήταν μπροστά στο σκορ επί 40’ παιχνιδιού. Με απουσίες για ακόμη μια φορά αγωνίστηκε η ομάδα μας καθώς έλειπαν λόγω τραυματισμού οι Κιρκινέζος, Τζάνος, Ελευθερίου ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Γυφτάκης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Α.Σ.Λέων στο τοπικό ντέρμπι της κατηγορίας (Σάββατο 9/12, 14:00).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλο σωματείο της Γ.Ε.Α για τη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Διαιτητές: Διαμάντης-Καλομοίρης

Δεκ: 09-18 16-13 17-20 13-24

Γ.Ε.Α u21: (Λιόκαυτος Γ.) Ντάλας 8(2), Αυφαντόπουλος 7, Βίτσας, Καλούδας 2, Λιόκαυτος.Σ 13(1), Πανάκιας 6, Χειμώνας 1, Τηλιγάδας 3(1), Μπόχαλης, Σαπλαούρας 7, Βακουφτσής 8, Βούλγαρης.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Βαλεράς, Τσαμαδιάς, Παπαζήσης 6(1), Σακκαρέλης 3(1), Κιτσάκης, Σερμεντζέλης 6(1), Τριπολίδης.Γ 7, Τριπολίδης.Δ 23(1), Τσαπατώρης 13(1), Καραβασίλης 3, Λειβαδάς 14(2).

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr