''Τρένο'' ο Χαρίλαος Τρικούπης παρέσυρε και τον Ερμή Λαγκαδά

Καθαρή και δίκαια νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Ερμή Λαγκαδά με σκορ 73-58, που με 8-1 νίκες βρίσκεται και πάλι μόνος πρώτος στη κορυφή της βαθμολογίας.

Καλό το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, που πήραν αμέσως το προβάδισμα κυρίως χάρη στην ευστοχία του Πολίτη και έκλεισαν την Α΄ περίοδο προηγούμενοι 24-18.Ίδια περίπου η εικόνα του παιγνιδιού και στη Β΄ περίοδο με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν κυρίως κάτω από την ρακέτα, αλλά να είναι αρκετά άστοχοι στα σουτ. Έτσι ο Τρικούπης που ήταν αρκετά καλός και πιεστικός στην άμυνα, κατάφερε να αυξήσει λίγο την διαφορά με την λήξη του ημιχρόνου στο +10 (42-32).

Η έναρξη της Γ΄ περιόδου ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, με τον Τρικούπη να κάνει ένα γρήγορο σερί 7-0 και να ξεφεύγει στο σκορ με διαφορά 17 πόντων, που λίγο αργότερα ξεπέρασε και τους 20 πόντους, καθαρίζοντας ουσιαστικά από νωρίς το παιγνίδι. Πάντως ήταν μια περίοδος που παίχτηκε κακό μπάσκετ, με επιμέρους σκορ 16-6 (58-38).

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την διαφορά να παραμένει συνεχώς γύρω ή και πάνω από τους 20 πόντους, δίνοντας το περιθώριο στον Δημητριάδη να χρησιμοποιήσει στα τέσσερα τελευταία λεπτά και τους νεαρούς παίκτες της ομάδος, με το σκορ να μειώνεται τελικά στο 73-58.

Μια άνετη τελικά και καθαρή νίκη για τον πρωτοπόρο Τρικούπη, που ήταν σοβαρός, διαβασμένος και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιξε καλό μπάσκετ και ευχαρίστησε τους φιλάθλους του που γέμισαν για μία ακόμη φορά ασφυκτικά το Κλειστό της πόλης και έδωσαν ξανά την απαραίτητη ώθηση για την νίκη.

Διαιτητές: Καραβίτης - Θεοδωρόπουλος

Δεκ:24-18 18-14 16-06 15-20

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Δημητριάδης) Γυφτάκης, Βουρνάς 6(1), Λειβαδάς 2, Ντόβας 9(1), Ξηρός 3(1), Μουράτογλου 5, Σταυρόπουλος 8, Περρωτής 13, Τριπολίδης.Δ, Καραγκιολίδης 6, Αδαμόπουλος 6, Πολίτης 15(2).

Ερμής Λαγκαδά: (Τσούρμας) Καικλής, Αμπατζάς 10(1), Μήνου, Ελευθεριάδης 2, Τοπουζίδης 9(2), Μάρουσιτς 1, Παρίτσης 5, Πιλκούδης 8, Δημητρακάς 11(1), Γκαμούρας 4, Χριστοδούλου 3, Κοτσάνος 5.

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας  

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr