Να κρατήσει αλώβητη την έδρα του θέλει ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Με τη καθιερωμένη πρωινή χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας για τη 13η αγωνιστική.

Με δύο πολύ σημαντικές απώλειες θα παραταχθεί η ομάδα μας καθώς εκτός 12αδας λόγω τραυματισμού είναι ο αρχηγός μας Ντίνος Σταυρόπουλος και ο Σωτήρης Ντόβας. Οι υπόλοιποι παίχτες προπονήθηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα και είναι στη διάθεση του κόουτς Δημητριάδη για την αυριανή μάχη.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας είναι στα ύψη μετά το πολύ σπουδαίο διπλό που πήρε τη προηγούμενη αγωνιστική στο Στρατώνι και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι να κάνουν τη τρίτη σερί νίκη και ενδέκατη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρά τις απουσίες που υπάρχουν. Βέβαια από την άλλη το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η Χαλκηδόνα ψάχνει νίκες πλέον εκτός προγράμματος στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στη κατηγορία.

Έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής κάνουν το προπονητικό επιτελείο και οι παίχτες της ομάδας μας να γεμίσει αύριο το γήπεδο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη.

Διαιτητές του αυριανού παιχνιδιού που αρχίζει στις 17:00 ορίστηκαν οι κύριοι Ρίζος και Μαγκαφάς με κομισάριο το κύριο Πατσατζόπουλο.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube ενόψει του αυριανού παιχνιδιού έκανε ο φόργουορντ της ομάδας μας Χρήστος Λειβαδάς.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr