Εύκολο απόγευμα για τον Χ.Τρικούπη κόντρα στη Χαλκηδόνα

Εύκολη επικράτηση για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί της Χαλκηδόνας με 84-56 το απόγευμα της Κυριακής 14/1 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη, που παρά τις δυο σημαντικές απουσίες του αρχηγού της ομάδας Ντίνου Σταυρόπουλου και του Σωτήρη Ντόβα επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό στο παιχνίδι και ανεβάζοντας σταδιακά την διάφορα ανά δεκάλεπτο, έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση που τους διατηρεί για ακόμα μια εβδομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς.

Για την επομένη αγωνιστική και 14η του πρωταθλήματος η ομάδα του Μεσολογγίου υποδέχεται την ομάδα της Γέφυρας, με την οποία και πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου για τον Χαρίλαο Τρικούπη καθώς την 15ης αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

Διαιτητές: Ρίζος-Μαγκάφας

Δεκάλεπτα: 22-17 18-08 21-20 23-11

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου (Δημητριάδης): Γυφτάκης, Βουρνάς 7(1), Λειβαδάς, Ξηρός 6, Μουράτογλου 18(1), Περρωτής 8, Τριπολίδης Δ. 4, Καραγκιολίδης 4, Αδαμόπουλος 12, Παπαζήσης, Τριπολίδης Γ. 2, Πολίτης 21(5).

Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας (Οκλαλιώτης): Πετρίδης 11(2), Μακρίδης 7, Παπαδόπουλος 3, Πεταλωτής 7(1), Σεφερίδης 6, Μηντζαρίδης 2, Μπατάκος 1, Κοτζογιάννης 16, Παναγιώτου 3(1).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr