Τρένο οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη

Με μια ακόμη νίκη συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους οι νέοι μας καθώς σήμερα το απόγευμα επικράτησαν του Φίμπα Πήγασου με σκορ 77-52 και όπως είναι φυσικό συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Β´Εσκαβδε Ανδρών με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η νίκη σήμερα συνδυάστηκε και με αρκετά καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκεί όπου οι νεαροί μας αθλητές πήραν μια διαφορά 19 πόντων (34-15 σκορ ημιχρόνου) παίζοντας εκπληκτική άμυνα σε όλο το γήπεδο και κλέβοντας πολλές μπάλες σκόραραν με άνεση στον αιφνιδιασμό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν με σκοπό να κατεβάσουν τη διαφορά αλλά και πάλι οι παίχτες μας βρήκαν τις λύσεις και η διαφορά όχι μόνο δεν κατέβηκε αλλά αυξήθηκε δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κόουτς Κακατσίδη να κάνει εκτεταμένο ροτέισον δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας. Το τελικό 77-52 κρίνεται απόλυτα δίκαιο και φυσιολογικό με βάση την εικόνα των 2 ομάδων στο παρκέ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άνω Πόλη Άρτας (Κυριακή 28/1 ώρα 16:00).

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21:(Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 2, Βαλεράς, Τσαμαδιάς 3(1), Παπαζήσης 8(2), Κιτσάκης 2, Σερμεντζέλης 2, Τριπολίδης Γ. 18(1), Τριπολίδης Δ. 13(2), Τσαπατώρης 13, Λειβαδάς 11(1), Ελευθερίου 5.

Φίμπα Πήγασος:(Ναούμης) Κωστακιώτης 7(1), Μπουλούμπασης, Γεωργάς, Χαραλαμπόπουλος, Καρακουλάκης, Λιάρος 4, Στραβοδήμος 8, Λύγδας 8, Χαίδης, Στεφανάτος 16, Κονιτόπουλος 9.

Πηγή: facebοok ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr