Χ.Τρικούπης ''Εισιτήρια διάρκειας Β΄ γύρου με έκπτωση 50%''

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με έκπτωση 50%.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε νικηφόρα τις εντός έδρας αναμετρήσεις του α’ γύρου, βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-2, με την προσπάθεια της να συνεχίζεται στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με 6 ακόμη αγώνες. Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, φιλοξενώντας κατά σειρά την Ελίμεια, την Καβάλα, τον Vivechrom  Α.Ο.Αγρινίου, τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, τον Ίκαρο Σερρών και το Στρατώνι. 

Για την αγορά των καρτών διαρκείας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6973313131 και 2631022681.

Αναλυτικά τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στον β’ γύρο:

17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 11/2

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΕΛΙΜΕΙΑ

19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25/2

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 11/3

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-Α.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ

23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24/3

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΠΕΥΚΑ

25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 15/4

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29/4

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr