Με ''σπασμένα τα φρένα'' οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη

Επίδειξη ισχύος έκαναν σήμερα το απόγευμα οι νέοι του Συλλόγου μας καθώς επικράτησαν στο κλειστό της Άρτας της τοπικής «Άνω Πόλης» με σκορ 59-97. Αυτή ήταν η 11η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα μας η οποία φυσικά παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει και σε ιδιαίτερη κριτική μιας και από το ξεκίνημα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με διψήφιες διαφορές. Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους παίχτες μας οι οποίοι μόλις μετά από τρισήμιση λεπτά παιχνιδιού προηγούταν με 03-21 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι πριν καλά καλά αρχίσει.

Αυτό έδωσε το δικαίωμα στο κόουτς Κακατσίδη να ανοίξει από πολύ νωρίς το ροτέισον και πριν καν τελειώσει η πρώτη περίοδος είχαν πατήσει παρκέ και οι 12 παίχτες. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό επί 40’ παρά το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων με το τελικό 59-97 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι σκόραραν και οι 12 αθλητές που αγωνίστηκαν.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει και πάλι εκτός έδρας κόντρα στο Γ.Ο. Αμφιλοχίας (Σάββατο 3/2, 14:00).

Διαιτητές: Γεροδήμος – Γρίβας - Βάσιος

Δεκ:11-29 16-16 18-25 14-28

Γ.Σ.Άνω Πόλη Άρτας: Μερκοβίτης, Αποστολάκης 6(2), Κοντοδήμας, Περλέγκας, Βαρέλης 12(3), Νούτσος 14(1), Παπάς 6, Κοντός 12, Αναγνώστου 4.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21:(Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 4, Γυφτάκης 3(1), Τσαμαδιάς 2, Παπαζήσης 3(1), Λειβαδάς 11(1), Κιτσάκης 4, Σερμεντζέλης 5(1),Τριπολίδης Γ. 17(1), Τριπολίδης Δ. 29(1), Τσαπατώρης 17(1),Καραβασίλης 2, Ελευθερίου 2.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr