Με στόχο τη νίκη αύριο κόντρα στο Πευκοχώρι ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με χαλαρή πρωινή προπόνηση η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας η οποία προέρχεται από αγωνιστική απραξία 2 εβδομάδων μιας και τη περασμένη αγωνιστική έκανε το ρεπό της, δούλεψε σκληρά αυτές τις μέρες με σκοπό να βελτιώσει τις αδυναμίες της. Στα θετικά η επιστροφή στην αποστολή του αρχηγού μας Ντίνου Σταυρόπουλου καθώς και του Σωτήρη Ντόβα οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες εβδομάδες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν καθόλου κόντρα σε Χαλκηδόνα και Γέφυρα.

Πλέον φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθούν αναλόγως από το κόουτς Δημητριάδη. Εκτός αποστολής έμεινε ο νεαρός Διονύσης Τριπολίδης ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη πόλη των Μουδανιών όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε.

Άπαντες στην ομάδα αντιλαμβάνονται τη κρισιμότητα και τις δυσκολίες του αυριανού παιχνιδιού και δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν ένα πολύ μεγάλο «διπλό» που θα τους διατηρήσει στη κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητές του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό των Νέων Μουδανιών ορίστηκαν η κυρία Τζίμα και ο κύριος Κοιμτζόγλου.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο YouTube ενόψει του αυριανού παιχνιδιού έκανε ο υπαρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Μουράτογλου.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr