Ήττα στο τάι μπρέικ για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη στην Κέρκυρα

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Βόλλευ του Χαρίλαου Τρικούπη στη Κέρκυρα με 3-2 από την ομάδα του ΑΣΚ Θίναλι, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. 

Το έργο των κοριτσιών της ομάδας μας από την αρχή ήταν δύσκολο, εξαιτίας των πολλών απουσιών και του κουραστικού ταξιδιού. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας ξεκίνησε με σύνθεση που δεν είχε αγωνιστεί ξανά μαζί, εξαιτίας των απουσιών.

Η ομάδα της Κέρκυρας θα ξεκινήσει πιο δυνατά το παιχνίδι και θα οδηγεί το σκορ στο πρώτο σετ. Η ομάδα μας θα αρχίσει να βρίσκει τους ρόλους της και με όπλο το καλό σέρβις θα γυρίσει το σετ το οποίο θα κατακτήσει με 22-25.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ανατροπή στο πρώτο σετ, τα κορίτσια μας θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό δεν θα αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο και θα κατακτήσουν το δεύτερο σετ 13-25.

Στο τρίτο σετ οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τον αγώνα οι παίκτριες του Χαρίλαου Τρικούπη, αλλά η κούραση του ταξιδιού και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών που έφεραν εκνευρισμό θα οδηγήσουν στο 25-23.

Η κούραση θα κάνει την εμφάνιση της και στο τέταρτο σετ, σε συνάρτηση με την έλλειψη αλλαγών από τον πάγκο. Τα κορίτσια θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους ,θα φτάσουν στην ευκαιρία να τελειώσουν το σετ και το παιχνίδι, κάποια εύκολα λάθη θα κοστίσουν και θα έχουμε το 28-26. Στο πέμπτο σετ το Θίναλι θα προηγηθεί με 5-1, τα κορίτσια δεν θα τα παρατήσουν θα γυρίσουν το σετ, αλλά δεν θα τα καταφέρουν στο τέλος και θα έχουμε το 15-10 και το τελικό 3-2.

Το αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να έφερε απογοήτευση στις παίκτριες, λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλαν, αλλά μόνο ικανοποίηση υπάρχει στους υπεύθυνους της ομάδας για την αγωνιστικότητα των αθλητριών. Ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα κολακευτικά λόγια των αντιπάλων για την αγωνιστικότητα της ομάδας και την καλή δουλεία που γίνεται. Η ομάδα σας φαίνεται πως είναι χρόνια μαζί μας ανέφεραν χαρακτηριστικά και μόλις λέγαμε πως έχουν ξεκινήσει εδώ και πέντε μήνες έμειναν έκπληκτοι. Όλα αυτά μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχεια και για τον αρχικό στόχο να γίνουμε ομάδα. Τίποτα δεν θα είχε γίνει βέβαια αν δεν είχαμε αυτές τις παίκτριες που έχουν εκπληκτικούς χαρακτήρες και αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την επίτευξη του στόχου μας. Η αγωνιστικότητα και το πάθος που αρχίζουν να εμφανίζουν στους αγώνες, σε συνάρτηση με στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τέλος μεγάλη ικανοποίηση και για την καθημερινή άνοδο της απόδοσης των νέων κοριτσιών, τα οποία με υπομονή θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα μας. 

Να ευχαριστήσουμε και το Α.Σ.Κ.Θίναλι για την άψογη φιλοξενία του.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος): Γαβρίνα Νάνση, Γαβρίνα Νεκταρία,, Παπανικολάου Κύρα, Ράπτη Πηνελόπη, Ντίνα Τολου, Μαγδαληνού Παρασκευή, Άσπα Ρισβά.

Πηγη: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr