Επέστρεψαν αγριεμένοι οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη

Με νίκη η οποία συνδυάστηκε και με μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις προχώρησε η ομάδα νέων του Συλλόγου μας επικρατώντας με 89-45 των νέων της Γ.Ε.Α. Παρόλο την αγωνιστική απραξία των 3 εβδομάδων οι νεαροί αθλητές μας ήταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και έφτασαν σε μία ακόμη εύκολη επικράτηση.

Το παιχνίδι δεν αντέχει και σε ιδιαίτερη κριτική και ανάλυση με την ομάδα μας να αποδεικνύει γιατί είναι πρώτοι και αήττητοι έως τώρα. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πήραν προβάδισμα στο σκορ και το διεύρυναν συνεχώς παρά το εκτεταμένο ροτέισον που έκανε για ακόμη μια αγωνιστική ο κόουτς Κακατσίδης.

Τα αδέρφια Τριπολίδη, ο Τσαπατώρης και ο Λειβαδάς (που αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο) ξεχώρισαν από μεριάς της ομάδας μας (χωρίς να υστερήσει κανένας), ενώ για τη φιλοξενούμενη Γ.Ε.Α που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση της ξεχώρισαν οι Ντάλλας και Μουντζούρης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Λέων (ως τυπικά φιλοξενούμενη) στο τοπικό ντέρμπι (Σάββατο 10/3, 18:00).

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21-Γ.Ε.Α u21 89-45

Διαιτητές: Σταθόπουλος Λ.-Κουτσαντώνης

Δεκ: 31-09 23-12 13-08 22-14

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 3, Λειβαδάς 15(1), Τσαμαδιάς 2, Παπαζήσης 6, Σακκαρέλης 2, Κιτσάκης, Σερμεντζέλης 7(1), Τριπολίδης Ι. 15(3), Τριπολίδης Δ. 16, Τσαπατώρης 15, Καραβασίλης 2, Ελευθερίου 6.

Γ.Ε.Α u21: (Λιόκαυτος) Ντάλλας 12(2), Αγγελούλης 5(1), Γούσης 3(1), Μουντζούρης 13, Στόμπος, Παναγιωτίδης 4, Τσώλος Π. 2, Μποχάλης, Τσώλος Α., Αγγέλης 6, Υφαντής.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr