Χαρίλαος Τρικούπης και ΑΟ Αγρινίου την Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Α.Ο Αγρινίου. Οι Μεσολογγίτες οι οποίοι έδειξαν σωστή αντίδραση καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Καβάλα κέρδισαν με άνεση και με ωραίο μπάσκετ εκτός έδρας τη Ξάνθη, δείχνουν ότι μέρα με τη μέρα και την επιστροφή των τραυματιών στις προπονήσεις η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ξανά τη φόρμα της.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει καθημερινά ανάλυση του αντιπάλου και στη συνέχεια προπόνηση με αρκετή τακτική. Το καλό για το κόουτς Δημητριάδη και το επιτελείο του είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού με όλους τους παίχτες να δίνουν κανονικά το παρών στις προπονήσεις.

Από την άλλη μεριά προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν ούτε για τον Α.Ο Αγρινίου. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε πολύ ανοδική πορεία μετρώντας 6 νίκες στα τελευταία της 6 παιχνίδια και σίγουρα θα έρθει στο Μεσολόγγι τη Κυριακή με άλλον αέρα και ανεβασμένη ψυχολογία.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας και της βαθμολογικής άνοδο της ομάδας του Αγρινίου έχει παίξει ο κόουτς Διαμαντάκος ο οποίος έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι κάτι που φανερώνει ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια με Στρατώνι (έξω) και Χαλκηδόνα (μέσα) έχει δεχθεί μόλις 48 πόντους.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Τρικούπη είχε επικρατήσει στο Αγρίνιο του Α.Ο με σκορ 62-81.

Για τον Α.Ο Αγρινίου τότε είχαν σκοράρει: (Χρηστος Μυριούνης) Τασσόπουλος 3, Μπερερής 2, Μουρατίδης 17(3), Κυριλής Δ. 5(1), Ρέντζιος, Γκρέκας 6, Μήτσου 7(2), Σταύρου 8, Κασάμπαλης 14, Τάγκας.

Για τον Χαρίλαο Τρικούπη σκόραραν: (Γιαννης Δημητριάδης) Γυφτάκης 3, Βουρνάς 5(1), Λειβαδάς 3(1), Ντόβας 8, Μουράτογλου, Σταυρόπουλος 13(1), Περρωτής 18, Τριπολίδης Δ., Καραγκιολίδης 6, Αδαμόπουλος 7, Πολίτης 18(4).

Διαιτητές του Κυριακάτικου γειτονικού ντέρμπι που ξεκινάει στις 17:00 ορίστηκαν οι κύριοι Σκούτας και Καραβίτης από το σύνδεσμο Αθηνών με κομισάριο το κύριο Θεοδοσόπουλο.

Όπως είναι φυσικό το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου αναμένεται να είναι κατάμεστο με το φίλαθλο κοινό των δύο γειτονικών πόλεων να δίνει δυναμικό παρών στηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια. Είναι άλλωστε τιμή για το νομό μας να έχει 2 ομάδες στη Β’ Εθνική κατηγορία οι οποίες μάλιστα πρωταγωνιστούν.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν τη Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου για ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η Βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης ΑΟ Αγρινίου

ΓΑΣ Χαλκηδόνα – ΣΑΑΚ Ανατόλια

ΣΑ Στρατωνίου – Μαχητές Δόξα Πευκών

ΓΣ Φαρσάλων – Ερμής Λαγκαδάς

ΚΣ Γέφυρας – Ίκαροι Σερρών

Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου – ΕΚ Καβάλας

ΓΣ Ελιμείας – Τιτάνες Παλαμά

Ρεπό Ασπίς Ξάνθης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr