Ντέρμπι συμπολιτών σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

Σήμερα Σάββατο 10 Μάρτιου στις 18:00 στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου το ντέρμπι Λέων και Χαρίλαου Τρικούπη u21 για την 17η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β´ Εσκαβδέ.

Εκτός από ένα τοπικό ντέρμπι πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες. Ο τυπικά γηπεδούχος Λέων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς (10-4) και καίγεται για τη νίκη για να εξασφαλίσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τη πρόκριση στα play-offs της Β´ Εσκαβδέ.

Από την άλλη πλευρά οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη βρίσκονται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς (14-0) έχοντας ήδη πάρει τη μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Καίγονται όμως και αυτή για τη νίκη γιατί σύμφωνα με το κανονισμό της προκήρυξης του πρωταθλήματος οι ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση «κουβαλάνε» τα μεταξύ τους αποτελέσματα από τα παιχνίδια τους στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία από τις 2 ομάδες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη είχαν επικρατήσει του Λέων με 91-83.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ των δύο συμπολιτών.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν η κυρία Ασημακάκη και ο κύριος Λεκατσάς.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr