Έτοιμος και με ψυχολογία ο Χ.Τρικούπης για το γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟ Αγρινίου (Βίντεο)

Τελείωσε πριν από λίγο η τελευταία πρωινή προπόνηση της ομάδας μας με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (11/3, 17:00) με τον Α.Ο Αγρινίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Μετά από πάρα πολύ καιρό όλοι οι παίχτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων όλη την εβδομάδα με το κόουτς Δημητριάδη να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη προσπάθεια των παιδιών.

Η ψυχολογία μεταξύ των παιχτών είναι στα ύψη δείχνοντας ότι η ομάδα είναι και πάλι σε ανοδική τάση κάτι που φάνηκε και από την εμφάνιση και τη νίκη στη Ξάνθη τη περασμένη αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από τη Καβάλα. Όλοι βέβαια έχουν στο μυαλό τους ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο που μετρά 6 συνεχόμενες νίκες.

Μεγάλη είναι η κινητικότητα στο φίλαθλο κοινό της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μιας και μετά από συμφωνία των 2 σωματείων θα βρίσκονται φίλαθλοι και των 2 ομάδων στο γήπεδο. Η διοίκηση του Συλλόγου μας για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων μας κάνει έκκληση να έρθουν όσο το δυνατό νωρίτερο στο κλειστό γυμναστήριο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Σκούτας και Κραβαρίτης με κομισάριο το κύριο Θεοδοσόπουλο.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube ενόψει του αυριανού αγώνα έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Ντίνος Σταυρόπουλος.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr