Πήραν το τοπικό ντέρμπι/ Συνεχίζουν το αήττητο σερί οι Νέοι του Χ.Τρικούπη

Το 15/15 έκαναν η ομάδα των νέων μας επικρατώντας του συντοπίτη Λέων με 62-74 για τη 17η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β´ Εσκαβδε.

Έτσι αν ο Λέων τελικά πάρει τη δεύτερη θέση η ομάδα μας θα μπει στα μπαράζ ανόδου με 4 βαθμούς έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον Λέων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 20’ λόγω του ότι δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο (ευθύνη που φέρει ο τυπικά γηπεδούχος Λέων).

Στα του παιχνιδιού πολύ δυναμικό και παθιασμένο ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία θα τρέξει σερί 04-14 παίρνοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Σε ανάλογο ρυθμό κύλησε και το υπόλοιπο της πρώτης περιόδου η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ 10-20 υπέρ της ομάδας μας.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας εγκλωβίστηκε προς στιγμήν στην άμυνα ζώνης που έστησε ο Λέων με αποτέλεσμα οι τυπικά γηπεδούχοι να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι. Τελικά βρήκε τις λύσεις από τη περιφέρεια και με σουτ των Τσαπατώρη, Τριπολίδη Γιάννη και Λειβαδά κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με διαφορά 9 πόντων (28-37).

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα στη τρίτη περίοδο για τους παίχτες μας οι οποίοι με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο θα κλέψουν πολλές μπάλες και θα πετύχουν εύκολα καλάθια με πρωταγωνιστή το Γιάννη Γυφτάκη. Η διαφορά θα εκτοξευτεί στους 21 πόντους (32-53) για να τρέξουν οι Λέοντες ένα μικρό σερί 8-3 μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου και να μειώσουν σε 41-56.

Με σερί 0-6 θα ξεκινήσει η ομάδα μας τη τέταρτη και τελευταία περίοδο και η διαφορά θα πάει και πάλι στο +21 (41-62). Κάπου εκεί ο κόουτς Κακατσίδης και το επιτελείο του θα ανοίξουν το ροτέισον δίνοντας ανάσες στους βασικούς και δίνοντας ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να αγωνιστούν. Οι Λέοντες με πιεστική άμυνα τελικά θα καταφέρουν να μαζέψουν την διαφορά στους 12, 62-74 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδω στον αγωνιστικό χώρο.

Άψογη η διαιτησία της κυρίας Ασημακάκη και του κυρίου Λεκατσά.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Α.Ο.Πάργας (17/3, 18:00) σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μιας και η Πάργα είναι η δεύτερη διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης και η νίκη είναι μονόδρομος ώστε αν τελικά είναι αυτή δεύτερη να την έχουμε και αυτή στις 2 νίκες.

Το φύλλο αγώνος του σημερινού παιχνιδιού:

Α.Σ.Λέων - Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21 62-74

Διαιτητές: Ασημακάκη – Λεκατσάς

Δεκ: 10-20 18-17 13-19 21-18

Α.Σ.Λέων: (Γρατσινόπουλος) Μουζόπουλος, Γκανιάτσος 11, Δάλαρης, Τζίτζης 17, Δάλλας, Φούντας 14, Κουτρούλης 2, Καπνίσης 2, Κουτσονικολής 4, Νίνης 6, Κουτσόπουλος 6.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 2, Γυφτάκης 15(1), Τσαμαδιάς, Παπαζήσης 4(1), Σακκαρέλης 2, Κιτσάκης, Λειβαδάς 11(1), Τριπολίδης Ι. 17(3), Τριπολίδης Δ. 15, Τσαπατώρης 8(2), Καραβασίλης, Ελευθερίου.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr