Β’ Εθνικής (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 21ης αγωνιστικής

Το basketblog.gr αναδεικνύει τους κορυφαίους παίκτες αλλά και τον προπονητή της 21ης αγωνιστικής του Νότου στην Β’ Εθνική.

Ντόβας (Χαρίλαος Τρικούπης): Στο Μεσολόγγι ο Χαρίλαος Τρικούπης πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στο Αγρίνιο με σκορ 65-62, σε ένα παιχνίδι που κρατούσε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μεσολογγίου βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτός που ξεχώρισε για τους νικητές ήταν ο Σωτήρης Ντόβας με 15 πόντους, ενώ ήταν ο παίκτης που στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού σημείωσε το πιο κομβικό καλάθι για την ομάδα του, η οποία τελικά ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη στο τέλος.

Τσίμπης (Πευκοχώρι): H ομάδα του Πευκοχωρίου έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας στην έδρα σπουδαία νίκη ενάντια στην Καβάλα με σκορ 79-73, με τους γηπεδούχους πλέον να μπαίνουν δυνατά και αυτή στο “παιχνίδι” της ανόδου. Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Θανάσης Τσιμπής, o οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, σημειώνοντας μάλιστα 6 πόντους από τα 6,75.

Καραποστόλου (Αντόλια): Από την έδρα της Χαλκηδόνας κατάφερε να φύγει με το “διπλό” το Ανατόλια, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 77-68, ενώ παράλληλα παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α2. Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά μέσα στο παρκέ, με τον παίκτη του Ανατόλια να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, σημειώνοντας 39 πόντους, με 12 από αυτούς να προέρχονται από τα 6,75.

Κακιούζης (Ίκαροι Σερρών): Στην έδρα της Γέφυρας οι Ίκαροι επέστρεψαν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα, με την ομάδα των Σερρών να πετυχαίνει πολύτιμη νίκη με σκορ 68-50, ανεβαίνοντας παράλληλα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκει όπου ισοβαθμεί πλέον με την ομάδα. Για την ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Κακιούζης, με τον έμπειρο παίκτη των Ικάρων να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 18 πόντους.

Τσιμίδης (Ελίμεια): Σημαντική νίκη πέτυχε η Ελίμεια στο γήπεδο της, όπου επικράτησε με σκορ 89-67 κόντρα στους Τιτάνες, ενώ παράλληλα έμεινε ζωντανή στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο 20χρονος Γιώργος Τσιμίδης ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε για τους γηπεδούχους, ο οποίος έδωσε μεγάλες βοήθειες επιθετικά σκοράροντας 14 πόντους.

Προπονητής της αγωνιστικής:

Μελετιάδης (Πευκοχώρι): Το Πευκοχώρι μετά την αλλαγή προπονητή τον Δεκέμβριο δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του, με τον Ευριπίδη Μελετιάδη να επιβεβαιώνει την δουλειά που γίνεται στην ομάδα του, στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα όπου το Πευκοχώρι πήρε σημαντική νίκη και πλέον θα παλέψει μέχρι τέλους για το εισιτήριο που οδηγεί στην Α2.

Πηγή: www.basketblog.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr