''Έτρεχαν'' με 101 οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη!

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση η under21 ομάδα του συλλόγου μας επικράτησε σήμερα το απόγευμα με 101-81 του Α.Ο.Πάργας για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β´Εσκαβδε.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ολοκλήρωσε πρώτη και αήττητη με 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και επικεντρώνει πλέον τη προσοχή της στα μπαράζ ανόδου όπου θα κρίνουν την άνοδο.

Εκεί η ομάδα μας θα μπει με 4 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία καθώς έχει επικρατήσει 2 φορές τόσο του Α.Σ Λέων όσο και του Α.Ο Πάργας (είναι οι 2 διεκδικητές της 2ης θέσης).

Στα του παιχνιδιού παρά τη σοβαρή απουσία του Λειβαδά λόγω ασθένειας, οι νεαροί μας αθλητές ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα παίρνοντας πολύ γρήγορα διψήφια διαφορά (14-4). Με τους Παπαζήση και Τριπολίδη Γιάννη να είναι ασταμάτητοι η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη πρώτη περίοδο προηγούμενη με 30-19.

Ανάλογη εικόνα και στη δεύτερη περίοδο με τους παίχτες μας να τιμωρούν την άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων είτε με μακρινά σουτ είτε με διεισδύσεις και όμορφα τελειώματα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως με κορυφαίους παίχτες τους Τσοβίλη και Παπαβασιλείου δεν θα παρατήσουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση νίκη. Με επιμέρους σκορ 23-22 στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 53-41.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας στη τρίτη περίοδο με πρωταγωνιστές τους Γυφτάκη, Τσαπατώρη και Διονύση Τριπολίδη θα στείλει τη διαφορά στους 20 (65-45). Κάπου εκεί οι παίχτες μας θα χαλαρώσουν και οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τη συμπλήρωση 30’ παιχνιδιού σε 75-67.

Μέχρι εκεί όμως καθώς το ξεκίνημα στη τέταρτη περίοδο ήταν εκπληκτικό και τρέχοντας σερί 26-04 στα πρώτα 6.5’ της τέταρτης περιόδου εκτόξευσαν τη διαφορά στο +30 (101-71) δίνοντας στη συνέχεια το δικαίωμα στο κόουτς Κακατσίδη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες τους "κατεβάζοντας ουσιαστικά ταχύτητα". Το τελικό 101-81 κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων στο παρκέ.

Εξαιρετική η διαιτησία από το κύριο Σταθόπουλο και τη κυρία Ασημακάκη.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου με την ομάδα μας τη πρώτη αγωνιστική μα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου Α.Γ.Σ.Ι u21 (το παιχνίδι θα οριστεί τις επόμενες ημέρες).

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21-Α.Ο.Πάργας 101-81

Διαιτητές: Σταθόπουλος-Ασημακάκη

Δεκ: 30-19 23-22 22-26 26-14

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 3, Βαλεράς 2, Τσαμαδιάς 3(1), Παπαζήσης 22(6), Σακκαρέλης 2, Γυφτάκης 9, Βλάχος, Τριπολίδης Ι. 26(1), Τριπολίδης Δ. 22(2), Τσαπατώρης 13, Καραβασίλης, Ελευθερίου 2.

Α.Ο.Πάργας: (Κοκόρης) Τάσσης 7, Ευαγγέλου 4, Λένας 1, Αυλωνίτης, Παπαβασιλείου 15(1), Αντωνίου 5(1), Γκίκας 8, Παππάς 12(1), Βέκιος, Τσοβίλης 29.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr