Με το αριστερό οι Νέοι του Χ.Τρικούπη στα play-offs για την άνοδο

Με το αριστερό μπήκε η under21 ομάδα του Συλλόγου μας στα play offs ανόδου της Β'Εσκαβδε καθώς χθές το απόγευμα (25/3) ηττήθηκε από την under21 ομάδα του Α.Γ.Σ.Ι με σκορ 95-80. Ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα μας φέτος που μέχρι στιγμής μετρούσε 16 νίκες σε 16 παιχνίδια και η οποία συνδυάστηκε από μια κάκιστη εμφάνιση κάτι που μαρτυρά και οι 95 πόντοι που δεχθήκαμε.

Στα του παιχνιδιού πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με κορυφαίους παίχτες τους Γεωργίου και Κάννη θα πάρουν από την αρχή μια διαφορά ασφαλείας (20-10 στο 5'). Με την άμυνα μας να είναι ανύπαρκτη και το καθαρό μυαλό να λείπει στην επίθεση η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 31-19.

Στη δεύτερη περίοδο οι παίχτες μας προσπάθησαν να ισσοροπήσουν το παιχνίδι ελέγχοντας λίγο καλύτερα το ρυθμό του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά όταν κατεβάζαμε τη διαφορά στους 6-7 πόντους οι γηπεδούχοι έβρισκαν πάντα τις λύσεις και ξαναπήγαιναν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο με την ομάδα μας συνεχώς να κυνηγάει στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 49-35.

Καταστροφική η τρίτη περίοδος για την ομάδα μας. Οι γηπεδούχοι τρέχοντας σερί 8-0 έκαναν το 57-35 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί με πίεση σε όλο το γήπεδο η ομάδα μας κατάφερε να ρίξει στη διαφορά στους 9 αλλά κάποια σφαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών και η απίστευτη ευστοχία των παιχτών του Α.Γ.Σ.Ι (και κυρίως του Γκούντουβα) άνοιξαν και πάλι τη διαφορά. Με τη ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν τη διαφορά με τη λήξη της τρίτης περιόδου στους 27 πόντους (80-53) με την υπόθεση νίκη ουσιαστικά να τελειώνει κάπου εκεί.

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι παίχτες μας τα έδωσαν όλα ώστε να κατεβάσουν τη διαφορά σε πιο χαμηλά πλαίσια κάτι που κατάφεραν μειώνοντας ακόμα και στους 11 πόντους. Το τελικό 95-80 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων, με την ομάδα μας να πληρώνει ουσιαστικά τις πολύ κακές αμυντικά πρώτη και τρίτη περίοδο όπου δεχθήκαμε τους 61 από τους 95 πόντους.

Σε κακή μέρα το διαιτητικό δίδυμο Μπιστιτζάνου και Μίγδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Α.Γ.Σ.Ι για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ομάδα μας υποδέχεται τον Α.Ο.Φιλιππιάδας (14/4 -17:00) με τη νίκη πλέον να αποτελεί μονόδρομο χωρίς να υπάρχουν περιθώρια άλλης ήττας.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Α.Γ.Σ.Ι U21-Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου U21 95-80

Διαιτητές: Μπιστιτζάνος- Μίγδος

Δεκ: 31-19 18-16 31-18 15-27

Α.Γ.Σ.Ι U21: (Αυγερινός) Γεωργίου 35(1), Ψιλοδημητρακόπουλος 2, Βάτσιος 8, Κάννης 22(3), Κολόκας 2, Διβάρης 5(1), Σταλίκης, Πρέζιος, Τσιλιγγαρίδης, Γκούντουρας 21(2).

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21: (Κακατσίδης-Κλάδης) Κιρκινέζος 2, Βαλεράς, Τσαμαδιάς, Παπαζήσης 3(1), Σακκαρέλης, Γυφτάκης 23, Λειβαδάς 15(1), Τριπολίδης Ι. 5, Τριπολίδης Δ. 18, Τσαπατώρης 11, Καραβασίλης, Ελευθερίου 3.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr