Β’ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 24ης αγωνιστικής

 

Ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Διονύσης Καπινιάρης (Καβάλα)

(10,3 πόντοι | 21 συμμετοχές)

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί ο 27χρονος γκαρντ με την φανέλα της Ένωσης, έχοντας ανεβάσει την απόδοση του το τελευταίο δίμηνο, και δίνοντας πολύτιμες νίκες στην ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη. Έτσι, στην μάχη της ανόδου που δίνει η Καβάλα, επικράτησε και της Χαλκηδόνας με 71-58 με τον βραχύσωμο γκαρντ να σκοράρει 18 πόντους, δίνοντας παράλληλα ρυθμό στην ομάδα του.

2.Μιχάλης Πολίτης (Χαρίλαος Τρικούπης)

(17,7 πόντοι | 23 συμμετοχές)

Ο Χαρίλαος Τρικούπης συνεχίζει να οδηγεί του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, έχοντας ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην Α2. Αν ένας παίκτης κατέχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία είναι ο Μιχάλης Πολίτης, ο οποίος εκτός από πρώτο βιολί στην επίθεση της ομάδας από το Μεσολόγγι, βρίσκεται σταθερά και στους καλύτερους του ομίλου. Έτσι, και στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Λαγκαδά επί του Ερμή ο 30χρονος σκόρερ ήταν εκ των καθοριστικών με 18 πόντους με 1 τρίποντο.

3.Δημήτρης Σιόλογκας (Φάρσαλα)

(13,2 πόντοι | 23 συμμετοχές)

Ακόμη μια νίκη, την 10η σε 11 παιχνίδια πήραν τα Φάρσαλα στην πολύ δυνατή έδρα τους, κερδίζοντας αυτή την φορά το Στρατώνι στην παράταση με 82-76. Αυτός που πέτυχε καθοριστικούς πόντους ώστε η Θεσσαλική ομάδα να φτάσει στην επιτυχία ήταν ο 24χρονος φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε 19 πόντους, με πληθωρική παρουσία σε όλους τους τομείς.

4.Σωκράτης Γκέλιος (Ασπίδα Ξάνθης)

(15,3 πόντοι | 21 συμμετοχές)

Επτά αγωνιστικές ήταν πολλές για την Ασπίδα, με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στην Ακριτική ομάδα, η οποία έμπλεξε για τα καλά σε σενάρια παραμονής. Ωστόσο η εμφατική νίκη απέναντι  στους Τιτάνες Παλαμά με 87-66 έφερε την ομάδα της Ξάνθης εκ νέου πάνω από την ζώνη, με τον 23χρονο φόργουορντ να είναι σε ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικός, σκοράροντας 20 πόντους, και όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

5.Αλέξανδρος Σταματόγιάννης (Ανατόλια)

(8,4 πόντους | 22 συμμετοχές)

Μπορεί οι Καραποστόλου και Συμεωνίδης να έβαλαν την εμπειρία του στο παρκέ, αλλά ο 21χρονος σέντερ δείχνει να κάνει άλματα προόδου στην δεύτερη του σεζόν στο Ανατόλια, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον Ηρακλή. Ο Σταματογιάννης ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με το Πευκοχώρι, έχοντας 14 πόντους με 1 τρίποντο, και κάνοντας σημαντική δουλειά ήταν η ομάδα του Πέτρου Γκαϊτατζή έχτισε διαφορά στο σκορ.

Προπονητής

Γιάννης Δημητριάδης (Χαρίλαος Τρικούπης)

Οδηγεί εκ τους ασφαλούς την ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία μετά την 24η αγωνιστική βρίσκεται στην πρώτη θέση, από την οποία θα φιλοξενήσει τους Ίκαρους Σερρών στο ντέρμπι ανόδου την Κυριακή του Θωμά (16/4). Ωστόσο για να φτάσει εκεί χρειάστηκε να περάσει από τον Λαγκαδά, κερδίζοντας τον Ερμή με το επιβλητικό 77-50, κάτι που ελάχιστε ομάδες μπορούν να πράξουν σε μια τέτοια έδρα.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr