Χ.Τρικούπης «Έναρξη προετοιμασίας για το παιχνίδι της χρονιάς με τους Ίκαρους Σερρών»

Επιστροφή στις προπονήσεις χθες το απόγευμα για τους παίχτες του Χαρίλαου Τρικούπη ύστερα από το τετραήμερο ρεπό που είχαν λόγω της εορτής του Πάσχα. Οι παίχτες της Μεσολογγίτικης ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πλέον το μυαλό όλων επικεντρώνεται στο παιχνίδι της χρονιάς όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς με τους Ίκαρους Σερρών στο ΔΑΚ Μεσολογγίου τη Κυριακή 15/4 στις 5 το απόγευμα.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς (18 νίκες-5 ήττες), ενώ οι Ίκαροι Σερρών βρίσκονται στη Τρίτη θέση με 40 βαθμούς (17 νίκες-6 ήττες).

Όπως γίνεται κατανοητό το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες που παλεύουν για την απευθείας άνοδο τους στην Α’2 εθνική κατηγορία και με 6 αγωνιστικές να απομένουν (5 για τους δύο μονομάχους που έχουν να κάνουν και το ρεπό τους) κάθε παιχνίδι πλέον είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Αγωνιστικά προβλήματα για το Χαρίλαο Τρικούπη δεν υπάρχουν με όλους τους παίχτες να είναι υγιής και το κόουτς Δημητριάδη και το επιτελείο του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους χωρίς προβλήματα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι και το Σάββατο με πολύ τακτική και σκάουτινγκ του αντιπάλου.

''Παροξυσμός'' επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Χαρίλαου Τρικούπη για το Κυριακάτικο παιχνίδι και το ΔΑΚ Μεσολογγίου αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο και καυτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Ίκαροι Σερρών είχαν επικρατήσει του Χαρίλαου Τρικούπη με σκορ 75-66.

Η Μεσολογγίτικη ομάδα συνεπώς θα ψάξει πρώτα τη νίκη και ύστερα θα κοιτάξει μήπως μπορέσει να καλύψει και τη διαφορά των 9 πόντων που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι.

Το φύλλο αγώνος του πρώτου παιχνιδιού:

Ίκαροι Σερρών: (Ποργιόπουλος) Δαλαγκόζης 5(1), Γρίψιος 12(2), Σιδερίδης, Γεωργιανός 14(3), Γκάτζιας 7(1), Φώτογλου 11(1), Γκούτσιας, Στρατής, Θολιώτης 3(1), Κακιούζης 23.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Δημητριάδης) Γυφτάκης, Βουρνάς, Λειβαδάς, Ντόβας 6(2), Ξηρός 3(1), Μουράτογλου 9(1), Σταυρόπουλος 9, Περρωτής 2, Τριπολίδης Δ., Καραγκιολίδης 7(1), Αδαμόπουλος 10, Πολίτης 20(2).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr