Β’ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 26ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

1.Μπάμπης Μουρατίδης (Αγρίνιο)

Το Αγρίνιο αποτελεί μια από τις ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερους στόχους στη σεζόν, αλλά το DNA του μαχητή που έχει ο Ιωάννης Διαμαντάκος έχει περάσει και στην ομάδα, με την ίδια να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έτσι έκανε και απέναντι στην Καβάλα, τις οποία επικράτησε με 66-62, με τον Μπάμπη Μουρατίδη να έχει εξαιρετική απόδοση, έχοντας 15 κρίσιμους πόντους με 2 τρίποντα.

2.Πέτρος Μάντσος (Χαλκηδόνα)

Στην Χαλκηδόνα δεν τρέφουν αυταπάτες αναφορικά με την μάχη της παραμονής, αλλά μετά το μεγάλο διπλό στο κλειστό της Αρναίας επί του Στρατωνίου με 73-69 πέρασαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ρεκόρ 8-17, με τον Ασπίδα Ξάνθης να ακολουθεί με 7-17, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και φυσικά και την διαφορά με το πλευρό της. Ωστόσο, στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πως έχουν την κατάσταση στα χέρια του, με τον 33χρονος Πέτρο Μάντσο να παίρνει για μια ακόμη την κατάσταση στα χέρια του, έχοντας 21 πόντους με 3 τρίποντα.

3.Αργύρης Σιώπης (ΚΣ Γέφυρας)

Με δυο νίκες πάνω από την Ασπίδα και με 2-0 στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η Γέφυρα θα πρέπει να βάλει μέσον για να κινδυνεύσει από εδώ και πέρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε καθοριστικό διπλό απέναντι στην Ακριτική ομάδα κάνοντας το σημαντικότερο της βήμα, και αυτό το οφείλει κατά πολλοίς στον Αργύρη Σιώπη, ο οποίος έχει αναγεννηθεί την φετινή σεζόν. Έτσι, στη σημαντική νίκη της ομάδας του πέτυχε 25 πόντους με 6 τρίποντα, οδηγώντας την εκ τους ασφαλούς.

4.Νάσος Περρωτής (Χαρίλαος Τρικούπης)

Αν μια έδρα αποκαλούσαν όλες οι ομάδες ως δύσκολη έξοδος, αυτή ήταν η έδρας των Φαρσάλων, όπου ο Γυμανστικός σε 11 παιχνίδια μετρούσε 10 νίκες. Ωστόσο οι Μεσολογγίτες έχουν ως μοναδικό στόχο την άνοδο ήξερα τι ήθελαν, και έγιναν η πρώτη ομάδα που άλωσε με ευκολία την συγκεκριμένα έδρα. Απόλυτος πρωταγωνιστικής για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ήταν ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ, Νάσος Περρωτής, ο οποίος γνωρίζοντας άψογα τα Θεσσαλικά κατατόπια πέτυχε 22 πόντους, όντας κυρίαρχος στο ζωγραφιστό.

5.Μπάμπης Σικαλίδης (Πευκοχώρι)

Το Πευκοχώρι αποτελεί τον τέταρτο πόλο που μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της ανόδου, έχοντας φτάσει μια νίκη από την Καβάλα, από την οποία ωστόσο υστερεί σε διαφορά, ενώ προσπέρασε τους Ίκαρους Σερρών. Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή στον Λαγκαδά η ομάδα του Ευριπίδη Μελετιάδη πήρε κομβική νίκη, έχοντας ως οδηγό τον 26χρονο σέντερ, Μπάμπη Σικαλίδη, ο οποίος είχε 13 πόντους με 1 τρίποντο, και καταλυτική παρουσία για τη νίκη.

Προπονητής

Γιώργος Τουλούμης (Χαλκηδόνα)

Το έκανε και πέρυσι, και θέλει να το κάνει και φέτος. Ο λόγος για τον πολύπειρο Γιώργο Τουλούμη, ο οποίος μετά από μια άνοδο και στη συνέχεια μια σωτηρία με την Γέφυρα, βρίσκεται κοντά στο να οδηγήσει στο ίδιο επίτευγμα και την Χαλκηδόνα, την οποία παρέλαβε σε δύσκολη βαθμολογική θέση.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δρόμο ακόμη στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ως το τέλος, και έχοντας μειονέκτημα σε ισοβαθμία με την Ασπίδα Ξάνθης, αλλά δείχνει μετά το διπλό στο Στρατώνι, ότι έχει τις δυνατότητες να σώσει την παρτίδα.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr