Χ.Τρικούπης: Συμμετοχή και αποτελέσματα από δυο αγώνες στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Συμμετοχή και αποτελέσματα από δυο αγώνες στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ (ομοσπονδία στίβου ) .

Α ) Τέσσερεις αθλήτριες Στίβου του Γ .Σ. Χαρίλαος Τρικούπης συμμετείχαν στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ (ΠΚ Α΄ -2003 -2004 ), σε Αγώνες που έγιναν στην Πάτρα Σάββατο απόγευμα 19|5 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ,υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Συμμετείχαν σωματεία από Πελοπόννησο , Αιτωλ/νία , Ζάκυνθο , Κεφαλονιά αλλά και από άλλα μέρη.

Με βάση τις επιδόσεις που έγιναν το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό σε όλες τις κατηγορίες . 

→Στα 150 μ. ΠΚ Α΄ η Λυκούδη Ανδριάνα ήταν 2η στην σειρά της με τον πολύ καλό χρόνο 20. 98 sec. ,πολύ κοντά στο όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

→Επίσης στα 150 μ.ΠΚ Α΄ η Ζήκου Χριστιάνα ήταν 3η με χρόνο 22.30 sec. και η Σκαρμούτσου Ευη ηταν 4η με 22.70 sec. ,τρέχοντας στην ίδια σειρά . Στο παραπάνω αγώνισμα μετείχαν σαράντα οχτώ αθλήτριες.

→Στα 600 μ.ΠΚ Ά η Αντωνοπούλου Σωτηρία ήρθε 8η με χρόνο 2΄.03΄΄sec. ,τρέχοντας το αγώνισμα αυτό για πρώτη φορά.

ΟΙ αθλήτριες μας σε έναν πολύ ποιοτικό αγώνα πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις, εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογο, την πόλη και μας έκαναν πιο αισιόδοξους για μελλοντικές Στιβικές επιτυχίες στο Μεσολόγγι.

Β) Δυο (2) αθλητές και μια(1) αθλήτρια Στίβου του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης συμμετείχαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου που έγινε Κυριακή 20/5/2018 απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ για τα σωματεία Αιτωλ/νίας . Οι αγώνες αυτοί
ήταν για τις κατηγορίες ΠΠ Β΄- ΠΚ Α΄ (2005-2006) και ΜΙΝΙ (2007-2008) και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Χαρίλαου Τρικούπη τα κατάφεραν θαυμάσια.

Συγκεκριμένα είχαμε:

→ Χαντζάρας Γεώργιος

1Ος στο μπαλάκι ΠΠΒ΄ με 28,80μ.

7ος στα 60μ. ΠΠΒ΄ με 9,70sec

→ Kαλδάνης Άγγελος

3ος στο μήκος ΠΠΒ΄με 3,70μ.

6ος στα 60μ. ΠΠΒ΄ με 9,20sec

→ Νικολοπούλου Ειρήνη

2η στα 60μ. ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ με 9,70 sec

3η στο μήκος ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ με 3,05μ.

Ήταν μια ελπιδοφόρα εμφάνιση των μικρών παιδιών της Ακαδημίας Στίβου του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ που μας δείχνει την σωστή και ποιοτική δουλειά που γίνεται από τον σύλλογο.

Και στους δυο αγώνες στίβου- Πάτρα 19/5 και Αγρίνιο 20/5- τους αθλητές –τριες συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής του τμήματος στίβου κ. Νικολόπουλος Ερωτόκριτος.

Οι επόμενοι αγώνες των αθλητών –τριων στίβου του Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ θα είναι την Πέμπτη 24/5 στο Δ.ΑΚ. Αγρινίου που θα γίνουν οι αγώνες στίβου Γυμνασίων Αιτωλ/νιας και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες.

Εκ του Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr