Στο ALL STAR της ΕΣΚΑΒΔΕ ο Χρ. Παγούρας του Χ.Τρικούπη!

Διεξήχθη χθες Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο ΔΑΚ Πρέβεζας ο αγώνας ALL STAR αγοριών γεννημένων το έτος 2004’, που επιλέχθηκαν μετά από ψηφοφορία των προπονητών (που συμμετείχαν στη διαδικασία), παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παμπαίδων κ. Χρήστου Σγουρίτσα και ο Εθνικός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Τεχνικός Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος κορασίδων της Ε.Ο.Κ. και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών κ. Κώστας Μίσσας.

Μεγάλη τιμή για το Σύλλογο μας η επιλογή του αθλητή μας Χρήστου Παγούρα (γεννηθείς το 2005) ανάμεσα στους 24 καλαθοσφαιριστές από όλα τα σωματεία της ΕΣΚΒΑΔΕ και η συμμετοχή του στο παιχνίδι αυτό.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο το Χρήστο για τη προσπάθεια που καταβάλλει για να γίνεται καθημερινά καλύτερος, όσο και στο προπονητή του Δημήτρη Μουράτογλου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όντας προπονητής του τμήματος Μίνι του Συλλόγου μας.

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr