Αποκλειστικό: Πεντάδα ανανεώσεων.. το βάρος τώρα στις μεταγραφές στον Χ.Τρικούπη!

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με μια πεντάδα παικτών προχώρησε συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.aitosports.gr η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της νέας δύσκολης και απαιτητικής χρονιά στην Α2’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Μεσολογγίου με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ από τους εν λόγο καλαθοσφαιριστές οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτοί που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά από το ρόστερ της ομάδας που χάρισε την φετινή άνοδο στην ομάδα.

Τα ονόματα των παικτών σε εμάς γνωστά, αλλά σεβόμενοι την επιθυμία της ομάδας να προβεί τις επόμενες ημέρες στις ανάλογες ανακοινώσεις δεν θα γράψουμε για την ώρα κάτι παραπάνω, απλά θα αναφέρουμε ότι οι τρεις αγωνίζονται στην περιφέρεια και οι δυο μέσα στην ρακέτα.

Σειρά τώρα παίρνουν όπως είναι λογικό η ανεύρεση και οι συζητήσεις με παίκτες που θα έρθουν να πλαισιώσουν το ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται να γίνουν 6-7 μεταγραφικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Μην ξεχνάμε ότι στην Α2΄ επιτρέπεται και η προσθήκη ενός παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και οι κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, με τους ανθρώπους της ομάδας να κατανοούν πλήρως την διψά του φίλαθλου κοινού της πόλης και όχι μόνο ενόψει της νέας κατηγορίας, χωρίς όμως να παραβλέπουν και την οικονομική δυσχέρεια της εποχής.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr