Στίβος Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης:Νίκες και διακρίσεις στους αγώνες στίβου γυμνασίων νομού Αιτωλ/νιας

Αθλητές και Αθλήτριες Στίβου της αγωνιστικής ομάδας του Γ .Σ .ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ , την Πέμπτη 24 /5 έλαβαν μέρος στους αγώνες Γυμνασίων νομού Αιτωλ/νίας που έγιναν στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου , εκπροσωπώντας τα σχολεία τους . Συμμετείχαν αθλητές--τριες Στίβου από όλα τα Γυμνάσια του νομού , έγιναν πολύ καλές επιδόσεις και τα παιδιά του Χ . ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ κυριολεκτικά θριάμβευσαν!!

Αναλυτικά είχαμε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

80μ

→ 1η Λυκούδη Ανδριάννα με 10.48 sec.

→ 5η Σαλλάπα Εβίτα με 11.90sec.

600μ

→ 1η Αντωνοπούλου Σωτηρία με 2.01sec.

→ 2η Σκαρμούτσου Ευη με 2.02sec.

150μ.

→ 2η Ζήκου Χριστιάνα με 21.60 sec.

→5η Αρίδα Στεφανία με 24.80sec.

ΑΓΟΡΙΑ

ΜΗΚΟΣ

→ 3ος Ράπτης Περικλής με 4.60 μ.

→ 4ος Καλδάνης Αγγελος με 4.00μ.

Στους αγώνες αυτούς , εκτός από τις παραπάνω επιτυχίες να τονίσουμε ότι όλοι οι αθλητές μας βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις .Επίσης η Λυκούδη Ανδριάννα με την καταπληκτική επίδοση (10.48sec.) που έκανε στα 80 μ. , έπιασε το όριο πρόκρισης για τους Πανελληνίους αγώνες ΠΚ Α΄ (2003—2004), γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία!!

Να τονιστεί επίσης ότι οι παραπάνω αθλητές –τριες ξεκίνησαν από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ του Γ. Σ . Χ ΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ , γεγονός που δείχνει καθαρά την σωστή ,υπεύθυνη και εξελικτική δουλειά που γίνεται στο σωματείο .

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΣΤΙΒΟΥ του Γ . Σ . ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ θα συνεχιστούν όλο τον Ιούνιο ,με συμμετοχή σε αγώνες του ΣΕΓΑΣ (Ομοσπονδία Στίβου ).

Τελειώνοντας να συγχαρούμε για μια ακόμη φορά τους αθλητές μας για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους ,τον προπονητή τους Νικολόπουλο Ερωτόκριτο αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της πόλης μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες αυτούς.

ΕΚ ΤΟΥ Γ . Σ . ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr