Αποχώρηση Κακατσίδη.. δημιουργία δυνατού Staff ενόψει Α2΄στον Χ.Τρικούπη

Χωριστούς δρόμους αναμένεται να ακολουθήσουν τη νέα χρονιά και ενόψει της Α2΄κατηγοριας Ιάκωβος Κακατσίδης και Χαρίλαος Τρικούπης, με τον άμεσο βοηθό του Γιάννη Δημητριάδη και coach της u21 με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (καθηγητής φυσικής αγωγής) και της μετάθεσης του στην πόλη της Δράμας να μην μπορεί να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα.  

Τώρα όσον αφορά το φετινό προπονητικό τιμ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου είναι η δημιουργία ενός εξαιρετικά δυνατού   Staff λόγο και της νέας κατηγορίας, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι την θέση του βοηθού και άμεσου συνεργάτη του coach Γιάννη Δημητριάδη 99% αναμένεται να αναλάβει άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά λόγω της εξέλιξης του, των δυνατοτήτων του, αλλά και της επιτυχημένης, άψογης και αρμονικής συνεργασίας που είχαν κατά το παρελθόν οι δυο άνδρες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr