X.Τρικούπης: Με τέσσερις αθλήτριες στους αγώνες του Σ.Ε.Γ.Α.Σ στον Πύργο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συμμετοχή και αποτελέσματα από αγώνες στίβου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ (Ομοσπονδία Στίβου ) – Πύργος 10/06/2018

Τέσσερις αθλήτριες Στίβου του Γ .Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου συμμετείχαν -- στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄ (ΠΚ Α΄ -2003 -2004 ) -- σε Αγώνες που έγιναν στον Πύργο, Κυριακή απόγευμα 10 IOYNIOY στο Δ.Α.Κ. Πύργου , υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Συμμετείχαν σωματεία από Πελοπόννησο , Αιτωλ/νία , Ζάκυνθο , Κεφαλονιά αλλά και από άλλα μέρη. Με βάση τις επιδόσεις που έγιναν το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό σε όλες τις κατηγορίες . 

→Στα 80 μ. ΠΚ Α΄ η Λυκούδη Ανδριάνα ήταν 3η στην τελική κατάταξη με τον πολύ καλό χρόνο 11.05 sec. ,βάζοντας πλώρη για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 30/06 και 1/07/2018 στην Χαλκίδα .

→Επίσης στα 80 μ.ΠΚ Α΄ η Ζήκου Χριστιάνα ήταν 11η στην τελική κατάταξη με χρόνο 11.80 sec , τρέχοντας για πρώτη φορά 80μ. μιας και κάνει κυρίως 150μ. και Αλμα εις μήκος. Στο παραπάνω αγώνισμα μετείχαν δεκάξι (16) αθλήτριες.

→Στα 600 μ.ΠΚ Ά η Αντωνοπούλου Σωτηρία ήρθε 8η με χρόνο 2΄.00΄΄sec. και η Σκαρμούτσου Εύη 9η με χρόνο 2.01 sec. Οι δυο παραπάνω αθλήτριές μας, αγωνιζόμενες σε μια δύσκολη κούρσα κατάφεραν και βελτίωσαν για τρίτη(3η ) φορά φέτος τα ατομικά τους ρεκόρ, γεγονός που δείχνει την συνεχή βελτίωσή τους.

Τις αθλήτριες συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής τους κος Νικολόπουλος Ερωτόκριτος.

Να ευχαριστήσουμε τέλος και τους γονείς των αθλητριών μας οι οποίοι ακολουθούν τα παιδιά τους και τα εμψυχώνουν όπου αγωνίζονται κάθε φορά.

Στους παραπάνω αγώνες έτρεξε 400μ Γυναικών η Μπελιμπασάκη Μαρία, πρωταθλήτρια Ελλάδος και κάνοντας χρόνο 51.80 sec. πέτυχε την Τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα.!!!

Οι αθλήτριες μας αγωνιζόμενες σε έναν ποιοτικό αγώνα απέκτησαν εμπειρίες, πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις, εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογο, την πόλη μας και μας έκαναν πιο αισιόδοξους για μελλοντικές Στιβικές επιτυχίες .

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr