Χ.Τρικούπης «Με μπουγελοπόλεμο και κατανάλωση παγωτών η τελευταία προπόνηση της Ακαδημία Στίβου»

 

Ακαδημία στίβου Γ . Σ . Χαρίλαος Τρικούπης 

Δελτίο τύπου:

Η τελευταία προπόνηση της Ακαδημίας Στίβου του συλλόγου μας έγινε την Δευτέρα 11 / 5 . Ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι εννέα περίπου μηνών για τους μικρούς μας αθλητές εφθασε επιτυχώς στο τέλος του .

Η τελευταία προπόνηση ήταν πολύ κουραστική διότι είχε: ανηλεη μπουγελοπολεμο υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου . Στη συνεχεία δε είχαμε κατανάλωση παγωτών μέχρι εξαντλήσεως.!!!!

Ήταν μια λήξη που διασκέδασε και ικανοποίησε αφάνταστα τους μικρούς μας αθλητές –τριες ,αλλά και τους γονείς τους που έδωσαν το παρόν . 

Για το τέλος είχαμε συγκινητικούς αποχαιρετισμούς ,ευχές για καλό καλοκαίρι και υποσχέσεις για φθινοπωρινό ραντεβού , στο ξεκίνημα της Νέας Στιβικης περιόδου .

Ο Γ . Σ . Χαρίλαος Τρικούπης νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ειλικρινά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν την αθλητική εξέλιξη και ψυχοσωματική υγεία των παιδιών τους .

Προσπαθήσαμε όλη την χρονιά με ευθύνη και συνέπεια πάντα για το καλύτερο . Βεβαιώνουμε τέλος όλους, ότι το φθινόπωρο ,στην έναρξη της νέας στιβικης περιόδου θα είμαστε και πάλι έτοιμοι ,οργανωμένοι και συνεπείς για το καλό των μικρών μας αθλητών –τριων αλλά και την άνοδο του αγωνιστικού στίβου στο Μεσολόγγι .

Εκ του 

Γ . Σ . Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr