Έρχονται ανανεώσεις και μεταγραφές για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.aitosports.gr οι συζητήσεις τόσο για τις ανανεώσεις αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της νέας χρονιάς και την Α2΄Εθνική κατηγορίας.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις μετά μέχρι τώρα στοιχειά και δεδομένα ο αριθμός που των αθλητών που θα ανανεώσουν είναι δυο. Η όλη καθυστέρηση δημιουργήθηκε καθώς αμφότεροι ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαδοχικά ραντεβού μέχρι την ολοκλήρωση των συμφωνιών.

Στα μεταγραφικά, θέμα ημερών μπορεί και ωρών είναι και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Μεσολογγίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ κοντά σε τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για τις θέσεις 1-3-4-5, με τους δυο την χρονιά που μας πέρασε να αγωνίζονται στην Α1΄και τους άλλους δυο στην Α2΄Εθνική κατηγορία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr