Ανανέωσε και με Σωτήρη Ντόβα ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Ντόβα για ακόμη ένα χρόνο. Ο Σωτήρης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας τη περσινή αγωνιστική περίοδο, όντας πρώτος σε ασσίστ, θα ενισχύσει τη προσπάθεια μας στη παρθενική μας συμμετοχή στην Α2. Ευχόμαστε στο Σωτήρη Ντόβα να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ο Ντόβας σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και φέτος στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη, καθώς οι εντυπώσεις μου από τη πρώτη μου χρονιά εδώ ήταν εξαιρετικές. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ πιο δύσκολη και διαφορετική από τη περσινή και θα πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά.»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr