Χ.Τρικούπης «Έτοιμοι να απασφαλίσουν μεταγραφική βόμβα κάτω από το καλάθι»

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μια σπουδαίας και μεγάλης μεταγραφικής κίνησης βρίσκετε τις τελευταίες ώρες η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της Α2΄Εθνικής Κατηγορίας.

Πρόκειται για έναν πολύπειρος καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται κάτω από καλάθι, με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα τόσο κοντά αλλά και από μακρινή απόσταση που η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που έχει αγωνιστεί κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή η οποία σίγουρα θα συζητηθεί πάρα πολύ στα μπασκετικά στέκια ανά την Ελλάδα, όπως και ακόμα τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών που θα δυναμώσουν το υπάρχων ρόστερ της ομάδας.

Για ακόμα μια χρονιά φαίνεται η μεθοδευμένη δουλεία που γίνεται τόσο από το κόουτς της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη και τους ανθρώπους του συλλόγου του Μεσολογγίου για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων τα επόμενα εικοσιτετράωρα..

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr