Καλωσορίζει Στάθη Παπαδιονυσίου ο Σ.Φ Χαρίλαου Τρικούπη

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ,

Χαιρετίζει το νέο απόκτημα της ομάδας, Στάθη Παπαδιονυσίου. Ευχόμαστε να έχει μια καλή και σταθερή παρουσία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις δίνοντας το... 101%.

Οι τρείς φετινές προσθήκες σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βασικού κορμού οδηγούν στο λογικό συμπέρασμα πώς η ομάδα μας θα είναι αρκετά ανταγωνιστική στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της χώρας. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, πώς το πρώτο μέλημα είναι η δημιουργία συνόλου. 

Δηλαδή, η εύρεση της κατάλληλης μπασκετικής "χημείας" με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών, προωθώντας τα προτερήματα όλων μέσα από ομαδική δουλειά, προστατεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα μειονεκτήματα. Απαιτείται λοιπόν, χρόνος, υπομονή και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. 

Δε θέλουμε να μιλάμε για πράγματα που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει, ωστόσο θα ήταν ωφέλιμο , η οποιαδήποτε συζήτηση ή σκέψη για την αγαπημένη μας ομάδα να έχει σαφείς τεκμηριώσεις, ξεκάθαρους προσανατολισμούς, αρχή, μέση και... τέλος.

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Γ. Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr