Πρώτη για τον Χαρίλαο Τρικούπη με χαμογέλα και αισιοδοξία!

Πρώτη προπόνηση για τον Χαρίλαο Τρικούπη το απόγευμα της Παρασκευής 17 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με την πρόεδρο του συλλόγου κ.α Βασιλική Μπελέκου να καλωσορίζει νέους και παλιούς καλαθοσφαιριστές στους οποίους ευχήθηκε υγεία, ενώ τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά ώστε οι στόχοι που έχει θέση η ομάδα του Μεσολογγίου στην νέα μεγάλη πρόκληση της Α2 Εθνικής κατηγορίας να ευοδωθούν.

Το λόγο εν συνεχεία πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Δημητριάδης που δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι οι εισηγήσεις του προς την διοίκηση εισακούστηκαν με αποτέλεσμα να βλέπει απέναντι του παίκτες τους οποίους αποτελούν επιλογή του, ενώ τους ενημέρωσε πως έχει καταρτιστεί και το πρόγραμμα προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες.

Το www.aitosports.gr σας παρουσιάζει τις συνθέσεις του προπονητικού τιμ, καθώς και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του Μεσολογγίου.

Σύνθεση προπονητικού επιτελείου αντρικού τμήματος 2018-2019:

Προπονητής: Γιάννης Δημητριάδης

Βοηθός προπονητή: Ηλίας Μούτσιος

Βοηθός προπονητή: Παναγιώτης Μπερτσιάς

Γυμναστής: Νίκος Παγούνης

Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Τέγας

Team manager: Νίκος Κλάδης

Υπεύθυνος αθλητικού εξοπλισμού: Πέτρος Μπέλλας

Συνεργαζόμενο γυμναστήριο: GYMNASIΟΝ FITNESS CLUB (Καραβασίλης Θεόδωρος)

Σύνθεση ιατρικού επιτελείου αντρικού τμήματος 2018-2019:

Χειρουργός ορθοπεδικός: Γιάννης Τσώλος

Φυσικοθεραπευτής: Θανάσης Ζαμπάρας

Μικροβιολόγος: Σταύρος Κοντός

Διαιτολόγος - Διαιτροφολόγος: Μαρία Περπερίδη

Υγ. Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση, καθώς και βίντεο με δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη καθώς και του αρχηγού Ντίνου Σταυρόπουλου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr