Πρόβα τζενεράλε με Απόλλων στην Περιβόλα για Χαρίλαο Τρικούπη

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος θα δώσει αύριο Σάββατο 29/9 η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη κόντρα στον Απόλλων Πάτρας στις 17:30 στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Μια καλή ευκαιρία για το τεχνικό τιμ και τον Γιάννη Δημητριάδη ώστε να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας που θα βρει την ομάδα του Μεσολογγίου να ταξιδεύει για την Καστόρια όπου θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής την τοπική ομάδα.

Για το αυριανό παιχνίδι ο βορειοελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θοδωρή Τσιότρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι κυπέλλου, ενώ στην διάθεση του θα είναι μετά από καιρό ο Σωτήρης Ντόβας που έχει επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας από την Δευτέρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr