Πανέτοιμος για το παιχνίδι με το Πευκοχώρι ο Χ.Τρικούπης!

Πανέτοιμος και χωρίς προβλήματα αναμένεται να υποδεχθεί αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης την ομάδα του Πευκοχωρίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Γιάννης Δημητριάδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς και Χατζηκυριακίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και του στέρησε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Καστοριά.

Ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου, στο οποίο με μεγάλο όπλο όπως αυτό έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι άλλο από τον κόσμο του που αποτελεί και τον έκτο παίκτη της ομάδας, θα προσπαθήσει για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2.

Με δεδομένη την μεγάλη προσέλευση που αναμένεται αύριο καλό θα είναι και αυτό επισημαίνετε και από τους ανθρώπους του συλλόγου ο κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι, καθώς και οι κάτοχοι των διαρκείας να προσέλθουν από νωρίς ώστε να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός.

Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ.κ Ψαριανός – Τσώνος – Τσαχάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου (15:00)

ΑΣΚ Ιπποκράτης - ΑΕ Ψυχικού

Σάββατο 13 Οκτωβρίου (17:00)

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - ΑΣ Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου

ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας - ΑΣ Καστοριάς

ΕΚ Καβάλας - Απόλλων Πάτρας

ΑΣΑ Κόροιβος - ΓΣ Αμαρουσίου

ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων - Εθνικός Πειραιά

ΓΣ Ερμής Αγίας Λάρισας - ΑΟ Αμύντας

Σάββατο 13 Οκτωβρίου (18:00)

ΓΣ Ηρακλής - ΑΣ Καρδίτσας