Κοιτάει Γιάννη Δεμερτζή ο Χαρίλαος Τρικούπης

Διορθωτικές κινήσεις προσπαθούν να κάνουν οι περισσότερες ομάδες της Α2, εκμεταλλευόμενες την διακοπή, και βλέποντας καθαρά τα προβλήματα τους μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Στο Μεσολόγγι ο Γιάννης Δημητριάδης επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ του Χαρίλαου Τρικούπη με έναν έμπειρο παίκτη στην περιφερειακή του γραμμή, και δε στην θέση του πλέι μέικερ. Για αυτό το λόγο έχει υπάρξει προσέγγιση με τον Γιάννη Δεμερτζή, ο οποίος «κυκλοφορεί» ελεύθερος, και στην εμπειρία του οποίου μπορούν να στηριχθούν οι νεοφώτιστοι, κάτι που έκανε και την περσινή σεζόν ο Ερμής Αγιάς.

Την σεζόν που μας άφησε ο 35χρονος γκαρντ είχε  7,5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο, και είναι πολύ πιθανό ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι το Μεσολόγγι. Θυμίζουμε ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, και με ρεκόρ 1-3, στρέφει το ενδιαφέρον του στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο (10/11).

photo credit : eurokinissi.gr

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr