Νίκη στο Αγρίνιο, και επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Χ.Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα οι νέοι επικράτησαν χθες το βράδυ εκτός έδρας των Αργοναυτών Αγρινίου με σκορ 61-77 για τη 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα μας πλέον έφτασε τους 13 βαθμούς με ρεκόρ 5 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του παιχνιδιού αναγνωριστικό το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες με τους Αργοναύτες να ξεκινούν με άμυνα ζώνης και ένα μικρό σερί 5-0. Γρήγορα όμως οι παίχτες μας θα αντιδράσουν, θα βρουν τις λύσεις απέναντι στη ζώνη και με ένα σερί 5-15 θα κλείσουν τη πρώτη περίοδο προηγούμενοι με σκορ 10-15.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας θα τρέξει ένα σερί 0-11 και θα πάρει διαφορά 16 πόντων (10-26). Αυτή η διαφορά θα δώσει την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον χρησιμοποιώντας και τους 12 παίχτες πριν τελειώσει το ημίχρονο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Αργοναύτες να τρέξουν σερί 15-0 και να μειώσουν στο πόντο για να διαμορφωθεί το 25-29 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με buzzer beater τρίποντο του Τσαμαδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, έκλεψε μπάλες και πέτυχε αρκετά εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο ανοίγοντας εκ νέου την υπέρ μας διαφορά. Με επιμέρους σερί 16-27 στη τρίτη περίοδο η ομάδα μας με τη συμπλήρωση των 30’ παιχνιδιού προηγούταν με σκορ 41-56. 

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι, μείωσαν σε 50-60 αλλά κάπου εκεί ένα time out του κόουτς Σταυρόπουλου αφύπνισε εκ νέου τα παιδιά τα οποία έσφιξαν εκ νέου την άμυνα και έστειλαν τη διαφορά στο +23 (51-74).

Στα τελευταία λεπτά δόθηκε η ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να αγωνιστούν με το Κατσαρογιάννη μάλιστα να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι στο φετινό πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα 61-77 με τη νίκη της ομάδας μας να κρίνεται απόλυτα δίκαιη με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αργοναύτες Αγρινίου για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης κύριο Σταθόπουλο Στάθη και τη κυρία Ασημακάκη για την υποδειγματική τους διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας στο τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή χρονιά υποδέχεται το Πας Ναυπάκτου (23/12,18:00) σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Α.Σ.Αργοναύτες Αγρινίου - Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21 61-77

Διαιτητές: Σταθόπουλος Σ. - Ασημακάκη

Δεκ: 10-15 15-14 16-27 20-21

Α.Σ.Αργοναύτες Αγρινίου: (Παπαθανασόπουλος Α.) Γκρίζης Ν. 2, Παπαθανασόπουλος Ι. 24(3), Σαπλαούρας 1, Ζαρκάδας 3, Μαρκουίζος 7, Καραμπέτσος 4, Καλαμπαλίκης 11, Παπαθανασόπουλος Δ. 4, Γκρίζης Γ. 6(2).

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21: (Σταυρόπουλος - Κλάδης) Κατσαρογιάννης 2, Γυφτάκης 14(2), Τσαμαδιάς 3(1), Καζάνας 12(1), Σακκαρέλης, Βλάχος, Γκάτζιος 15(1), Τριπολίδης 16(3), Καραβασίλης, Τσαπατώρης 14(2), Καρδακάς, Γιαννούλης 1.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr