Α2: Τζόρτζεβιτς και Παπαδιονυδίου στου κορυφαίους του πρώτου γύρου!

Ο πρώτος γύρος στην Α2 ολοκληρώθηκε, και πλέον έχουν ξεχωρίσει οι πρώτοι σε κάθε τομέα, και είναι αυτοί που αναμένεται να οδηγήσουν την κούρσα και στα επόμενα 15 παιχνίδια.

Στον πίνακα με τους περισσότερους πόντους, ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς του Χαρίλαου Τρικούπη προπορεύεται, έχοντας ωστόσο σε απόσταση βολής τον Τομς Λεϊμάνς του Κοροίβου. Κοινοτικός είναι και ο τρίτος στη σειρά, με τον Μάρτιν Παασόγια, να αποδεικνύεται εξαιρετική επιλογή για το Ψυχικό, Την πεντάδα συμπληρώνουν οι άλλοτε συμπαίκτες στον Φάρο Κερατσινίου, Κώστας Κακαρούδης του Ηρακλή και Βαγγέλης Καράμπουλας του Ιωνικού Νικαίας.

Πόντοι

  1. Τζόρτζεβιτς (Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου ΓΣ) 285
  2. Λεϊμάνις (Κόροιβος ΑΣ) 273
  3. Πασόγια (Ψυχικού ΑΕ) 253
  4. Κακαρούδης (ΓΣ Ηρακλής) 244
  5. Καράμπουλας (ΑΟ Ιωνικός Νικαίας) 242

Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας τους Ηρακλή κυριαρχεί στα ριμπάουτ, με τέσσερις Έλληνες παίκτες να ακολουθούν, σε μια μάχη που ο Λιθουανός σέντερ του Ηρακλή δείχνει να έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα.

Ριμπάουντ

  1. Ρατκάουσκας (ΓΣ Ηρακλής) 140
  2. Χείλαρης (Κόροιβος ΑΣ) 122
  3. Παπανικολάου (Ψυχικού ΑΕ) 120
  4. Κόμματος (Ερμής Αγιάς Λάρισας) 117
  5. Κιτσούλης (ΑΣ Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου) 108

Όπου ασίστ Φώτης Βασιλόπουλος…και το ανάποδο. Ο χαρισματικός γκαρντ του Ιωνικού κάνει τους συμπαίκτες του ευτυχισμένους, και 8,6 ασίστ ανά αγώνα, και 32 περισσότερες από τον Θωμά Νίκου  του Διαγόρα Δρυοπιδέων, που ακολουθεί, δείχνει να έχει μετατρέψει τον συγκεκριμένο τομέα σε προσωπική του υπόθεση.

Ασίστ

  1. Βασιλόπουλος (ΑΟ Ιωνικός Νικαίας) 129
  2. Νίκου (Διαγόρας ΑΣ Δρυοπιδέων) 97
  3. Ζούπας (Αμύντας ΑΟ) 82
  4. Σοκκ (ΓΣ Ηρακλής) 73
  5. Λεϊμάνις (Κόροιβος ΑΣ) 72

Ο Εσθνονός γκαρντ του Ψυχικού, Μάρτιν Παασόγια, εκτός από το σκοράρισμα έχει ειδικότητα και στα κλεψίματα, όντας ο πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία, με απόσταση τριών από τον Λεωνίδα Ζούπα του Αμύντα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον πάουερ φόργουορντ του Αμαρουσίου, Γιάννη Παπαγεωργόπουλο που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 24, ενώ τον ίδιο αριθμό έχει και ο Αντώνης Μάντζαρης, με το Ψυχικό να έχει δυο «κλέφτες» στην πρώτη πεντάδα.

Κλεψίματα

  1. Πασόγια (Ψυχικού ΑΕ) 28
  2. Ζούπας (Αμύντας ΑΟ) 25
  3. Παπαγεωργόπουλος (ΓΣ Αμαρουσίου) 24
  4. Μάντζαρης (Ψυχικού ΑΕ) 24
  5. Νίκου (Διαγόρας ΑΣ Δρυοπιδέων) 22

Μεγάλη μάχη αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στα κοψίματα, με τον πολύπειρο Κώστα Χαρίση του Ιπποκράτη Κω να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά τον γκαρντ, Στάθη Παπαδιονυσίου του Χαρίλαου Τρικούπη να ακολουθεί, όντας στην ίδια θέση με τον πρώην συμπαίκτη του στο Παγκράτι, και νυν αθλητή του Ιωνικού Νικαίας, Γιάννη Σαχπατζίδη.

Κοψίματα

  1. Χαρίσης (Ιπποκράτης ΑΣ) 15
  2. Παπαδιονυσίου (Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου ΓΣ) 12
  3. Σαχπατζίδης (ΑΟ Ιωνικός Νικαίας) 12
  4. Κουκουνιάς (Αμύντας ΑΟ) 11
  5. Φουρμαναβίτσιους (Καστοριά ΑΣ) 10

Πηγη

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr