Ντίνος Σταυρόπουλος: ''Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο'' (vid)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Καστοριά για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 με την οποία ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά ο κόουτς Καλαμπάκος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Γιάννη Δεμερτζή που ξεπέρασε το διάστρεμμα που το ταλαιπωρούσε και το κράτησε εκτός στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας. 

Να υπενθυμίσουμε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι συνεχίζεται (μέχρι αύριο στις 13:00) η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι στη προνομιακή τιμή των 7€. Καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών και στο αυριανό παιχνίδι και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα της πόλης μας να πετύχει την 7η συνεχόμενη νίκη της.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Ντίνος Σταυρόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr