Έτοιμος ο Χ.Τρικούπη για το δυνατό εντός έδρας παιχνίδι στις 16:00 με τον Ιπποκράτη

Έτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για την αυριανή εντός έδρας (23/3,16:00) αναμέτρηση κόντρα στον Ιπποκράτη Κω για την 23η αγωνιστική της Α2.

Ο κόουτς Καλαμπάκος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση τους καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας έγιναν με όλους τους παίχτες παρόντες και σε υψηλούς ρυθμούς κάτι που ικανοποίησε άπαντες στο τεχνικό επιτελείο.

Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την απευθείας παραμονή στη κατηγορία έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Απέναντι της βέβαια έχει μια πολύ καλή ομάδα που είναι στη ζώνη των play offs ανόδου και έχοντα πολλούς καλούς και έμπειρους παίχτες με τους Ασημακόπουλο και Χαρίση φυσικά να ξεχωρίζουν.

Υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό ότι ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και όχι στις 17:00 κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων.

Κάλεσμα προς τον κόσμο ώστε να δώσει βροντερό παρών και στο αυριανό παιχνίδι και να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη απευθύνουν από τον σύλλογο του Χαρίλαου Τρικούπη .

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr